Ми у Facebook
28.09.2011, 08:58

Держслужбовці Рівненщини на спартакіаді не перемогли

Команда Рівненщини посіла лише 19 місце на ХІІІ Всеукраїнській спартакіаді державних службовців, яка проходила в Алушті.
Про це повідомила начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Рівненській області Лариса Коваль під час засідання колегії Рівненської ОДА.

— Не можу зараз назвати імені цього працівника, але також знаю, що представника Рівненщини названо кращим спортсменом цієї спартакіади, — зазначила Лариса Коваль. — Єдине, що шкода, що на першому етапі спартакіади у нас в області залучається мало держслужбовців. Якби вони активніше брали участь у змаганнях, ми мали б кращі результати.

— Справа у тому, що там види спорту представлені трохи дивні, — усміхнувся заступник голови РОДА Олексій Губанов. — В них наші держслужбовці не дуже...

— Ага, нам би кулачні бої підійшли, — додав перший заступник голови РОДА Анатолій Юхименко.

Довідка:
ХІІІ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців проходила з 19 по 24 вересня 2011 року у м. Алушта.

Спартакіада проводиться у 3 етапи. Перший етап змагань Спартакіади проводиться у січні-травні, другий – у травні-липні. Фінальні змагання проводяться щорічно у вересні у м. Алушта Автономної Республіки Крим на спортивних спорудах Олімпійського навчально-спортивного центру “Спартак”.

На першому етапі організацію змагань Спартакіади здійснюють структурні підрозділи з фізичної культури і спорту райдержадміністрацій спільно з районними комітетами профспілки працівників державних установ України та міськими (обласними) радами фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”.

Змагання проводяться з таких видів спорту як футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки.

Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ