Ми у Facebook
29.09.2011, 10:44

Вибір "ОГО". Іван ТКАЧУК — Змінювати світ радить із себе

Посада: директор Рівненського обласного центру зайнятості.
Про директора Рівненського обласного центру зайнятості можна розповісти кількома словами: "Він надто любить людей". Любить їх мудрість, їх вміння долати проблеми і з будь-якої ситуації виходити з піснею, яка оздоровлює дух і зміцнює волю.

Спілкуючись із цим жвавим оптимістичним чоловіком, ще раз переконуєшся, що немає проблем, яких не можна було б вирішити. Про нього казали: "Нічого й не пообіцяв. А ми до роботи приступили".
Знаходити спільну мову з людьми Іван Федорович Ткачук навчився, працюючи з-поміж людей у селі на керівних посадах.

— Будь-яка ситуація під силу, коли можеш уявити себе у чужій шкурі, — пояснює він сьогодні з висоти свого величезного трудового досвіду.
Тож, зростаючи у простій сільській родині села Мнишин на Гощанщині, де рано не стало мами, ще юний Іван Ткачук вирішив здобути освіту агронома. Як зразкового спеціаліста сільськогосподарського інституту Івана Ткачука розподілили на роботу до Колоденки під самісіньким обласним центром, однак молодий агроном захотів більшої романтики й подався до Рокитного на Поліссі. Саме там через три місяці у відпустку пішов директор, переклавши свої обов’язки на молодого спеціаліста. Такий керівний досвід допоміг після служби в армії працевлаштуватись в управлінні сільського господарства Гощанського району. Пізніше його господарський хист оцінили на комбікормовому заводі, яким доручили керувати.

— Після головування у колгоспі був представником Президента в районі. Керував керівниками підприємств. Тоді вдалося забезпечити район стратегічним запасом ліків, в обмін на зерно, щоб при екстрених випадках завжди було чим надати медичну допомогу і врятувати комусь життя, — пригадує Іван Федорович, який завжди вирізнявся принциповістю.

— Міцні принципи не відлякували, а навпаки притягували до нього хороших людей, на яких завжди щастило у житті, — зізнається Іван Ткачук. — Та й поганих людей немає, просто обставини різні виникають.

Йому й досі найбільше задоволення приносить можливість зробити людям щось хороше, він впевнений, що створивши людям умови, вони самі себе зроблять багатими.

Партнер проекту: Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області






На правах реклами