Ми у Facebook
30.09.2011, 16:02

У Рівному відбудеться модна подія FASHION TIME (осінь-зима 2011-2012)

Максимальну концентрацію професіоналів модної індустрії у Рівному упродовж двох днів — 30 вересня та 1 жовтня — обіцяють організатори першої в місті модної події "FASHION TIME", яка цього разу перетвориться на цілий каскад яскравих заходів.
— FASHION TIME (осінь-зима 2011-2012), як і попередній, відбудеться у готельно-ресторанному комплексі "Айвенго", — розповідає організатор події, директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас. — Цього разу прагнемо поєднати кращі традиції проведення сезонних показів колекцій одягу, взуття та аксесуарів з можливістю придбати те, що сподобалося на спеціально організованому шоу-румі (він діятиме 30 вересня з 16 до 22 години, а 1 жовтня — з 10 до 20 години).

Учасниками модної події стануть не лише поціновувачі ексклюзивних заходів, індивідуального стилю й красивих речей, а й, власне, самі творці індустрії краси – стилісти, дизайнери, перукарі, візажисти. Адже саме в цей час, 30 вересня, у Рівному вперше проходитиме Всеукраїнський фестиваль авторських дизайнерських колекцій одягу та аксесуарів пам’яті талановитого і надзвичайно креативного молодого дизайнера Дениса Горунова.

— Пам’ять про нашого друга Дениса Горунова спонукає цінувати кожну хвилину життя і прагнути максимально реалізовувати свій потенціал, — каже Оксана Ігас.


Як проходив у Рівному FASHION TIME сезон "весна-літо-2011"


Участь у конкурсі візьмуть сім рівненських дизайнерів – Олена Овсіюк (OLENA OVSIYUK), Анна Шабалова (AnnA ShabalovA), Ольга Мамкова (OLGA MAMKOVA), Дарія та Ірина Копаниця (DARIJA&IRYNA KOPANYTSIA), Любов Шипукова (Love&Beauty), Зоя Романова (ZOJA ROMANOVA) та Наталія Свентах (NATALIA SVENTAH).



У першому сеті покажуть брендові колекції українських, польських, німецьких, італійських, французьких торгових марок. У другому до уваги глядачів — колекції студентів ДПТНЗ "Центр ПТО сервісу та дизайну", NATALIA SVENTAH, ZOJA ROMANOVA, OLGA MAMKOVA. У третьому — Love&Beauty, DARIJA&IRYNA KOPANYTSIA, OLENA OVSIYUK, AnnA ShabalovA.

У перервах між сетами можна буде взяти участь у спеціальних акціях від організаторів, придбати одяг та аксесуари на спеціально організованому шоу-румі; посмакувати кавою, чаєм, пообідати та повечеряти у ресторані "Айвенго".

А завершить день "ARTMODELS GRAND SHOW" і церемонія нагородження — вони розпочнуться о 22 годині.

У Рівному моделі дефілювали із зв'язаними руками

Наступного дня, 1 жовтня, в рамках FASHION TIME вперше у Рівному відбудуться Конкурс перукарського мистецтва та Конкурс мистецтва візажу "Квітка Лотоса". Автором ідеї проведення конкурсів митців індустрії краси є провідний стиліст салону-перукарні "ЛОТОС" Алекс Матирний.

З 10 до 18 години восьмеро майстрів перукарської справи (Яна Чубок, Юрій Шостак, Ольга Хвоєвська, Альона Мокляк, Вадим Ніколаєв, Петро Торчило, Олег Чумаков, Анна Воробей) та чотири професійних візажисти (Крістіна Мельничук, Ольга Хвоєвська, Катерина Садовенко – єдина представниця іншого міста — Львова, та Ірина Василюк) змагатимуться у вісьми різних номінаціях: для жінок – весільна зачіска, нова коса, первісний образ та фантазійний образ; для чоловіків – первісний образ, модний образ та фантазійний образ; для дівчаток та хлопчиків – святковий образ.

Володар Гран-прі конкурсу представлятиме Рівне на "Міжнародному конкурсі перукарського мистецтва "Невські береги" у Санкт-Петербурзі.

Вечір першого дня жовтня також завершить церемонія нагородження і
"MI&LOTOS GRAND SHOW", які розпочнуться о 20 годині.


Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ