Ми у Facebook
03.10.2011, 10:08

У Рівному відкрили відремонтований Золотіївський міст [+Фото]

У Рівному на вулиці Князя Володимира завершили капітальний ремонт Золотіївського мосту. На реконструкцію споруди залізничники витратили понад півтора мільйона гривень. Відкриття мосту суттєво розвантажить рух у центрі міста.
За словами начальника мостобудівельного поїзда №61 Львівської залізниці Костянтина Іщука, на ремонт мосту витратили мільйон сімсот тисяч гривень.


– Ми суттєво переробили конструкцію мосту, металеву основу замінили на залізобетонну, – зауважив Констянтин Іщук. – Також розширили до 7,5 метрів проїжджу частину, облаштували за всіма вимогами пішохідний перехід. Ремонт дозволить не тільки 50 років використовувати міст, а й електрифікувати колії.



Задоволене проведеними роботами і керівництво міста. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, ремонти на вулиці Князя Володимира триватимуть і надалі. Міські шляхові служби разом з підприємствами відремонтують заїзди та узбіччя у промисловій частині вулиці.



– Гарно спрацювали залізничники. Ми зробили висновки під час реконструкції попереднього мосту, тому цього разу підписали угоду з залізницею, – розповів Володимир Хомко. – Тому залізничники мусили здати міст вчасно. Так і сталось. Тепер сповна можна оцінити переваги відремонтованих мостів на цій вулиці. Раніше ми цього не помічали, втім після закриття цього напрямку стало скрутно. Адже весь транспорт об’їжджав через центральну частину міста. Тепер транспортна схема буде такою ж, як і до ремонту. Натомість ми заклали кошти на відновлення Соборної та інших вулиць, які мали додаткове транспортне навантаження.











На правах реклами