Ми у Facebook
03.10.2011, 18:52

У Рівному на подіумі дефілювали... собаки!

Агентство моделей "ART models" не втомлює дивувати рівнян креативом: якщо до моделей-чоловіків і моделей-дітей у місті вже потроху звикають, то чотирилапі моделі — це щось новеньке! Саме таких побачили рівняни під час модної події “Fashion Time, IV-й сезон, осінь-зима 2011-2012”, яка відбулась 30 вересня - 1 жовтня у готельно-ресторанному комплексі “Айвенго”.
Два дні стилю, краси, моди, фантазії та креативу від організаторів — агентства моделей "ART models", салону-перукарня "Лотос" та "MARIANNA IGAS make-up studio" — таким запам'ятався новий “Fashion time”. Утім, про все по порядку!

Цього разу перша у Рівному модна подія була поділена на чотири сети, тобто чотири частини. Перший сет — це традиційний формат “Fashion time”, п'ять модних показів від рівненських магазинів, постійних партнерів "ART models" — іміджеві окуляри від мережі магазинів "Ваша оптика", стильний одяг від магазинів "Space" та "Елегантний стиль", спокуслива білизна від магазину вишуканої білизни "Глорія", оригінальне вбрання від стиліста Жанни Піддубної та вперше на "Fashion time" одяг для успішних ділових леді від магазину "Blacky Dress".

Другий та третій сети були присвячені Фестивалю авторських дизайнерських колекцій одягу, взуття та аксесуарів пам'яті Дениса Горунова. Тут було представлено сім колекцій: етноторбинки від Наталії Свентах, колекція вишитого одягу "Оксамит" від народної майстрині Зої Романової, колекція чоловічого та жіночого вбрання "Фелічіта" від Ольги Мамкової, вбрання від творчого тандему матері та доньки Ірини та Дарії Копаниці, колекція "Квітковий коктейль" від Олени Овсіюк, дебютна колекція стиліста та викладача Школи моделей "ART models" Любові Шипукової та колекція вбрання Анни Шабалової.



Саме в цій частині модної події на подіумі і з'явились... собаки — королівський пекінес і йоркширський тер'єр. Чотирилапі “моделі” прикрасили собою демонстрацію колекції Ольги Мамкової.



— Йоркшира ми навіть перевдягали, цей собачка був на подіумі тричі впродовж демонстрації колекції, — розповідає Ольга. — Вбрання, яке було на собаці, — не з моєї колекції, а з його, так би мовити, особистого гардеробу. Але в майбутньому я справді планую створювати одяг для собак.

До речі, Ольга Мамкова не вперше дивує відвідувачів “Fashion time” креативними ідеями — під час минулого показу, в червні, моделі, демонструючи Оліну колекцію “Ланцюгова реакція”, дефілювали... із зв'язаними руками.

У Рівному моделі дефілювали із зв'язаними руками

Четвертий сет організатори назвали “ARTMODELS GRAND FINAL” — це була церемонія нагородження. Відзнаки отримали не лише дизайнери, а й візажисти та перукарі, які допомагали втілювати цілісні образи.



Отож, Гран-прі у номінації "Fashion-перукар" отримала Яна Чубок (салон-перукарня "Лотос"), а Гран-прі у номінації "Fashion-візажист" — Ірина Василюк, учениця Мар'яни Ігас.

А перемогу серед дизайнерів виборола... саме Ольга Мамкова! У своїй колекції одягу "Фелічіта" вона представила і чоловічу, і жіночу лінії вбрання. Ольга створила колекцію елегантного вишуканого одягу, поєднавши стриманість і вишуканість, зігравши на контрасті чітких геометричних форм і плавних ліній.

Нагороджували рівнянку імениті гості — дизайнерка, резидент Ukrainian Fashion Week Наталія АНРІ та генеральний продюсер UFW Володимир Нечипорук.



Ексклюзивом вечора став показ від Наталії АНРІ, яка представила у Рівному частинку своєї колекції "Еос", присвячену богині ранкової зорі грецької міфології. А музичним подарунком для гостей фінального шоу став виступ співачки Галини Пахомової.

Другий день модної події був переважно присвячений змаганням перукарів та візажистів у Конкурсі перукарського мистецтва та мистецтва візажу "Квітка лотосу". Автор ідеї конкурсу — Алекс Матирний, провідний стиліст-перукар салону-перукарні "Лотос". У змаганні, яке тривало з десятої ранку й до шостої вечора, взяли участь вісім перукарів та три візажисти.

У фінальному шоу, яке відбулося наприкінці дня, глядачі побачили всі творіння рук перукарів та візажистів, учасників конкурсу, а також ексклюзивну колекцію зачісок та вбрання від Алекса Матирного. А креативним мейкапом цю колекцію доповнила професійний візажист Мар'яна Ігас.



Порадувала глядачів фінального шоу й співачка Марія Злата, чиї виступи традиційно стають окрасою заходів від “ART models”.

Фотозвіт про "Fashion time" у "Автограді на Пухова 85"

Нагороджували кращих перукарів стиліст міжнародного класу Ірина Раєвська та Вікторія Бордюг, голова журі Фестивалю перукарського мистецтва та мистецтва візажу "Квітка Лотосу", офіційний дистриб’ютор ТМ Estel, диретор студії краси Дольче Віта. А відзнаки кращому візажисту вручили fashion-редактор всеукраїнського журналу для жінок "COSMOLADY" Тетяна Гончарук та професійний візажист Мар'яна Ігас.



До речі, участь у показі взяла й постійна ведуча модних подій Рівного (у тому числі, звісно, й “Fashion time”) Олена Гаврилюк, для якої цей виступ став своєрідним дебютом у ролі моделі. (Хоча, справедливості заради, слід відзначити, що в недавні студентські роки Олена брала участь у конкурсі краси “Осіння панна”, з якого взяла початок славнозвісна “Перлина Рівного”, і навіть здобула там одне з призових місць).

Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

У ролі моделі виступила й директор агентства моделей “ART models" Оксана Ігас — вона вийшла на подіум під час демонстрацій колекцій Любові Шипукової та тієї самої Ольги Мамкової, яка, схоже, вирішила здивувати глядачів “за повною програмою” - і слід визнати, це їй - вдалося!

Перлина Рівного Оксана Ігас (інтерв'ю)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ