Ми у Facebook
07.10.2011, 10:18

На стадіоні в Запоріжжі підірвався кілер російських неонацистів

28-річний Олексій Коршун – підозрюваний у вбивстві московського судді і журналістки.
Чоловік, який підірвався на власній гранаті у Запоріжжі, – ймовірно, професійний кілер, який працював на неонацистські угруповання.

У СБУ повідомили, що загиблий – 28-річний Олексій Коршунов на прізвисько "Коршун". Його підозрюють у кількох резонансних вбивствах у Москві.

Олексій Коршунов – один із лідерів неонацистського угруповання "ОБ-88", яке наводило справжній жах на іноземців у Москві. Він колишній спецназівець. Московська міліція називає чоловіка кілером російських неонацистів.

Стало відомо, що у Запоріжжі кілер жив останні кілька місяців. Обличчя загиблого очевидець Олена Глазунова бачила з відстані півметра.

Подивившись на фото Олексія Коршунова, жінка каже, що це саме той чоловік, який підірвався у вівторок на шкільному стадіоні в Запоріжжі. Вона розповідає, що на плечах у нього була німецька свастика.

Припускають, що на його совісті – резонансний розстріл правозахисника Станіслава Маркелова та журналістки "Нової газети" Анастасії Бабурової у Москві 2009-го року.

Крім того, "Коршуна" звинувачують у вбивстві лідера російських антифашистів Івана Хуторського та судді Едуарда Чувашова, якого вважали одним із найзатятіших ворогів скінхедівських угруповань.

Він оголошений у розшук. За оперативними даними, після вбивства судді Чувашова, Коршун переховувався на території України. У Запоріжжя приїхав на початку серпня.

У міліції інформацію про те, що загиблий – саме Олексій Коршунов, поки не коментують. Але підтверджують – у його квартирі знайшли справжній арсенал зброї та боєприпасів.

Зараз правоохоронці з'ясовують, що привело російського убивцю до Запоріжжя. Не виключено, що він приїхав сюди для виконання чергового замовлення.

Два тижні тому міліціонери лише дивом відвернули вибух біля однієї з аптек міста. Граната з годинниковим механізмом була ідентична тій, яка розірвалася на шкільному стадіоні.





На правах реклами