Ми у Facebook
17.10.2011, 13:01

У Рівному відкрили експозицію картин місцевих художників [+Фото]

Тринадцять картин рівненських художників експонуватимуться у галереї "Євро-Арт". Експозицію урочисто відкрили 12 жовтня. Тепер роботи місцевих митців у галереї можна побачити разом з європейськими шедеврами.
За словами арт-директора галереї "Євро-Арт" Інни Білик, відвідувачі галереї самі визначали, роботи яких художників хотіли би бачити на виставці. У підсумку кожен художник із запропонованого переліку погодився виставити свою картину.


— Тепер у нас разом з європейськими майстрами є і рівненські, — зауважила Інна Білик. — Виставили 13 картин найвідоміших 12 рівненських художників.

Привітала таку ініціативу і влада міста та області. Зокрема, міський голова Рівного Володимир Хомко був приємно здивований рівнем експозиції:



— Можливо, після того як в дитинстві мене не взяли в художню школу, я не так багато цікавився живописом. Проте після знайомства з галереєю "Євро-Арт" неодмінно буду це виправляти.
Зупинятись на досягнутому керівництво "Євро-Арт" не збирається. Долучатимуть до співпраці й інших рівненських художників.









На правах реклами