Ми у Facebook
26.10.2011, 16:30

На Рівненщині шукатимуть гордість

Удруге в області проводять рейтинг популярності “Гордість Рівненщини”. Кажуть, він допоможе вшанувати тих рівненчан, які насправді чимало зробили для розвитку краю.
Визначення переможців обласного рейтингу популярності відбуватиметься у два етапи. Спершу достойників у шести номінаціях (бізнес, культура, влада і політика, медицина, фізкультура, освіта) обиратимуть на місцевому, районному рівні. А затим переможців оберуть за голосуванням на сайті конкурсу. Усього на конкурс заплановано витратити 300 тисяч гривень.

Втім, за словами депутата облради Галини Кульчинської (вона ж — заступник міського голови Рівного) видатки Рівного, яке проводить такий же конкурс вже не вперше, на подібні цілі значно менше. Як пояснила начальник головного управління з питань внутрішньої політики та інформації ОДА Катерина Глодя, ці гроші витратять упродовж п’яти років. Їх планують направити на популяризацію конкурсу, оновлення сайту gordist.rv.ua, проведення нагородження, відзначення переможців та лауреатів.

— Якщо говорити про гроші — то краще їх спрямувати на відзначення переможців і лауреатів, щоб це було престижно, а не на оплату реклами, — зазначила Галина Кульчинська.

Нагадаємо, переможців першого обласного рейтингу популярності “Гордість Рівненщини” нагородили у кінці січня цього року. Тоді на відзнаку претендувало близько 200 представників різних галузей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ