Ми у Facebook
31.10.2011, 11:01

ДТП на Рівненщині: авто з росіянами засипало буряком з вантажівки

Громадянку Росії 29 жовтня госпіталізовано через дорожньо-транспортну пригоду на трасі "Київ-Чоп" біля с.Привільне Дубенського району Рівненської області.
За його словами, близько 19.40 на 369 кілометрі траси "Київ-Чоп" автомобіль Citroen DS3 на великій швидкості в’їхав у причіп автомобіля "КамАЗ", завантажений цукровим буряком, що виконував маневр розвороту у передбаченому для цього місці. Про це повідомили з ДАІ УМВС у Рівненській області.

За кермом автомобіля Citroen DS3 перебував 65-річний мешканець Московської області, що разом зі своєю дружиною, також мешканкою Московської області, поверталися з Німеччини. За попередніми даними, росіянин вирішив обігнати "КамАЗ" з лівого боку, використавши для цього смугу для розвороту транспортних засобів, і не дотримувався крайньої правої смуги руху.

Citroen DS3 урізався у переднє ліве колесо причепа. Під час зіткнення у салоні автомобіля спрацювали подушки безпеки, які врятували життя водієві та пасажирові.

Внаслідок ДТП дружину водія із травмами було госпіталізовано у реанімацію Дубенської районної лікарні, сам водій від зіткнення майже не постраждав.

В автомобіля внаслідок зіткнення було розбито передню частину, а також його засипало цукровим буряком. За фактом ДТП проводиться розслідування.





На правах реклами