Ми у Facebook
31.10.2011, 16:12

Рівнянка стала фіналісткою конкурсу Best Model Of The World

Рівненська модель агентства "Панна" "Міс Рівненщина-2008" Наталія Соловйова візьме участь в одному з найпрестижніших конкурсів "Best Model Of The World". Днями вона вирушає до китайського мегаполіса Шеньчжень. Саме там 26 листопада відбудеться фінал конкурсу.
Цьогоріч Наталія брала участь у першому в Україні телевізійному конкурсі краси "Королева України", де дійшла до фіналу.
— За умовами конкурсу переможниця має представити нашу країну на конкурсі Best Model Of The World, — розповіла директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — На жаль, перемогу на "Королеві України" Наталія не здобула. Та шанс взяти участь у міжнародному конкурсі подарувала сама доля. Його організатори не могли знайти достойну учасницю в Росії, і в той же час побачили Наталку у фіналі "Королеви". Тому пізніше через оргкомітет звернулись до нашого агентства. Наталія так їм сподобалась, що вони зробили виняток і запропонували їй представити на конкурсі Росію.

Рішення їхати далось дівчині нелегко. "Міс Рівненщина-2008" радилась і з Вікторією Дембіцькою.

— Я дуже люблю свою країну, тоиу хотіла би представити її. Проте втрачати шанс теж не хочеться, — розповіла Наталія. — А таким чином наша країна де-факто матиме дві представниці на конкурсі. Тому наші переможні місця стануть підтвердженням правильного вибору.

Фінал конкурсу відбудеться у китайському мегаполісі Шеньчжень 26 листопада, а підготовка до фіналу триватиме ще з 7 листопада. За перемогу змагатимуться 74 дівчини з різних країн світу. За умовами конкурсу, учасниця сама має підібрати туалет для виходу у національному та вечірньому вбранні. Національним костюмом дівчину забезпечує національний комітет конкурсу "Королева України", а колекцію вечірніх суконь для дівчини пошив салон "Юнона", вона стала обличчям однойменного бренду.

За словами директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, Наталія — одна найстабільніших рівненських моделей. З часу перемоги на "Міс Рівненщина-2008" дівчина постійно змагалась у відомих конкурсах. Так Наталія вийшла у фінал конкурсів "Міс Україна", "Княгиня України". Також рівненську красуню визнали кращою на міжнародному конкурсі "Обличчя року".





На правах реклами