Ми у Facebook
01.11.2011, 17:16

Стартує проект “ТОП-25: лідери місцевих громад Рівненщини”

Визначити та відзначити 25 депутатів місцевих рад Рівненщини, сільських, селищних та міських голів, які роблять особливо вагомий внесок у розвиток Рівненської області в цілому, її сіл, селищ, міст та районів — таку мету ставлять перед собою організатори проекту “ТОП-25: лідери місцевих громад Рівненщини”, реалізацію якого розпочинає цими днями Видавничий дім “ОГО”. Проект фінішує до 7 грудня — Дня місцевого самоврядування в Україні.
У рамках проекту редакція “ОГО”, на основі вивчення інформації з відкритих джерел, власних журналістських спостережень, аналізу статистичних даних, інтерв'ювання експертів тощо, визначить 25 представників місцевих громад Рівненщини (депутатів місцевих рад усіх рівнів; сільських, селищних та міських голів), діяльність яких у відстоюванні інтересів місцевих громад, вирішенні питань розвитку Рівненщини та її окремих регіонів є особливо результативною.

Журналісти “ОГО” підготують матеріали про цих людей до спецвипуску газети “ОГО”, який побачить світ у четвер, 8 грудня, та спеціального розділу на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua.

Після формування списку фіналістів (у другій половині листопада) буде оголошено інтернет- та SMS-голосування. Його переможець отримає спеціальну відзнаку в номінації “Лідер місцевих громад”.

"ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини"

До формування списку учасників проекту ми запрошуємо і відвідувачів порталу OGO.ua. Свої пропозиції щодо можливих кандидатур ви можете залишати у коментарях до матеріалу.


"ТОП-20: творці Незалежності"









На правах реклами