Ми у Facebook
02.11.2011, 13:09

Три рівнянки — зірки Ukrainian Fashion Week [+Фото]

З кожним новим сезоном моди все більше рівнянок стають учасницями Ukrainian Fashion Week. У жовтні на Українському тижні моди працювали три імениті рівненські моделі агентства "Панна" — Лілія Боць, Дарина Сачук та Соломія Згода.
Одна з найуспішніших рівненських моделей Лілія Боць працює на Ukrainian Fashion Week уже три роки поспіль. Раніше дівчина неодноразово брала учать у зйомках та показах у Москві, Парижі, Мілані, Токіо та прикрашала обкладинки багатьох модних глянців.



— Постійно тримати високий рівень нелегко. Адже дизайнери Ukrainian Fashion Week постійно шукають нові обличчя, — зізналась модель агентства "Панна" Лілія БОЦЬ. — Втім, цьогоріч вдалось попрацювати у Анісімова, Лобанова, Зайцевої, RITO, Golez.



Оцінили дизайнери і роботу володарки титулів "Міс Рівненщина-2010" та "Княгиня України-2010", фіналістки "Міс Україна" Дарини Сачук. Дівчина бере участь у показах тижня моди вже не вперше. На цьогорічному Тижні моди вона працювала у Юлії Айсіної, Надії Дзяк, Golez та інших.


Високо оцінили на тижні моди і фіналістку найпрестижнішого всесвітнього конкурсу моделей Elite Model Look Соломію Згоду. Якщо весною вона лише дебютувала на показах, то восени вже працювала на повну.





На правах реклами