Ми у Facebook
14.11.2011, 10:22

O.TORVALD випустив новий альбом і виступить у Рівному [Анонс]

Із 23 вересня гурт O.Torvald вирушає у «В ТОБІ TOUR 2011» по 30 містах України, в кожному з яких презентує новий альбом і, звичайно ж, зіграє свої вже відомі "бойовики". В Рівне O.TORVALD завітає 20 листопада у Стадіо Паб.

O.Torvald нагородив своїх шанувальників за терпіння і через два роки записав свій другий альбом, реліз якого відбувся 28 вересня 2011 року. Ось що каже Женя Галич, лідер групи O.Torvald, про причини, за якими запис альбому було продовжено на такий довгий термін:

- Під час роботи над нашим другим альбомом у складі гурту відбулися зміни - нас покинули хлопці, з якими ми починали, тому деякі речі довелося записувати заново. Але, незважаючи на це, альбом вийшов саме таким, яким ми його бачили з самого початку.

Варто зазначити, що "В тобі" значно відрізняється від дебютного альбому групи. Музика стала більш насиченою, різноманітною, а в одному треку навіть чути симфонічний оркестр! Та й тексти пісень стали значно глибші й серйозніші - про кохання, втрату, самотність. Кожна з композицій являє собою життєву історію, пережиту автором і згодом донесену до слухачів.

Альбом "В тобі" складається з 12 треків, на два з них уже зняті кліпи. 23 вересня гурт O.Torvald вирушає у «В ТОБІ TOUR 2011» по 30 містах України, в кожному з яких презентує новий альбом і, звичайно ж, зіграє свої вже відомі "бойовики". У Рівне O.TORVALD завітає 20 листопада в Стадіо Паб.

Радіо-презентація альбому:

http://soundcloud.com/fdrmedia/o-torvald-v-tobi-part-1

Посилання на скачування альбому:

http://itunes.apple.com/us/artist/o.torvald/id468354614?ign-mpt=uo%3D4





На правах реклами