Ми у Facebook
21.11.2011, 09:36

Путіна освистали у прямому ефірі

Вихід російського прем'єр-міністра Володимира Путіна на ринг після бою чемпіона світу зі змішаних єдиноборств Федора Ємельяненка з американцем Джеффом Монсон уболівальники зустріли гучним гулом і свистом. Переглянути поєдинок у спорткомплексі «Олімпійський» прийшли близько 22 000 чоловік.
Після перемоги російського бійця Путін вийшов на ринг, щоб привітати його, але його слова потонули у свисті і гудінні глядачів. Бій і подальший вихід на ринг прем'єр-міністра транслювався у прямому ефірі телеканалу «Росія». Промова Путіна тривала менше однієї хвилини.

Спостерігачі відзначають, що це перший випадок, що став відомим, коли Путін, чиї появи на публіці традиційно супроводжуються виразами захоплення, стикається з несхвальною реакцією аудиторії. Прес-аташе федерації професійного боксу Росії Андрій Баздрєв, який також був присутній на поєдинку, заявив «Ехо Москви», що прем'єр-міністр, схоже, був здивований реакцією публіки, проте швидко опанував собою.

Раніше соціологи попереджали про помітне падіння популярності перших осіб держави, а також про те, що росіян перестав задовольняти «героїчний образ» Путіна.





На правах реклами