Ми у Facebook
24.11.2011, 09:58

Рівнянка виступає у найвідомішому театрі Китаю [+Фото]

Відома рівненська танцівниця та модель агентства "Панна" Катерина ТИМЧИК стала зіркою одного з найвідоміших театрів Китаю. Вже півроку дівчина працює в основній трупі театру та дивує китайців майстерним виконанням танців, здобутим у Рівненському палаці дітей та молоді.
17-річна Катерина Тимчик належить до тих людей, котрі самі створюють собі ім'я постійною працею. Спочатку навчалася у театральній студії, потім закінчила Рівненську дитячу художню школу, де брала участь і перемагала у різноманітних конкурсах. Одним з них став конкурс "Поглянь з любов'ю на Україну". Пізніше захопилась східними танцями в ансамблі "Орхідея" Рівненського палацу дітей та молоді.



— Східна культура мене завжди приваблювала, — зізналась Катерина. — Навіть моє прізвисько Oriental перекладається як "східна". Тому танцям віддаюсь на повну. Опанувала чимало стилів східного танцю: народний, Arabic dance; індійський стиль; фламенко; Tribal. Втім, найбільше люблю Belly-dance, що в перекладі означає "танець живота".



Талантом та працелюбністю Катерина досягла чимало. У 2009 році на Рівненському конкурсі "Моя хвилина слави" дівчина з танцем Tribal перемогла у номінації "хореографія". На рахунку дівчини — участь та перемоги у різноманітних міжнародних та всеукраїнських танцювальних конкурсах. Зокрема, Катерина здобула титул віце-чемпіонки України з класичного Belly-dance.



— Серед багатьох моїх уподобань хочу відзначити музику, — зауважила танцівниця. — У ПДМі у клубі "Музика мрій" навчаюсь гри на гітарі.
Катерина була учасницею багатьох культурних подій та благодійних акцій. Саме під час однієї з них директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька запропонувала дівчині спробувати свої сили в обласному конкурсі краси "Міс Рівненщина".



— Дівчина стала справжнім відкриттям конкурсу. Багато учасниць переважали її в досвіді та зрості, але вона просто зачарувала журі та глядачів своєю красою, пластичністю та танцями, — наголосила Вікторія ДЕМБІЦЬКА. — До того ж у побуті вона залишається доброю, врівноваженою і завжди готовою допомогти. У підсумку вона легко вийшла у фінал конкурсу, де виграла титули "Міс "Рівне 1" та "Міс Еліт". Її майстерними танцями був вражений навіть Кузьма Скрябін.



Цьогоріч Катерина завершила навчання у Рівненському обласному ліцеї-інтернаті, тож "Панна" запропонувала їй спробувати свої сили у якості моделі в Китаї. Втім, і тут вдача посміхнулась їй. Адже дирекція відомого театру в Санья оцінила модельні навички Катерини, а згодом і танцювальні вміння та запропонувала дівчині танцювати на рівні з кращими танцівниками театру.



— Це стало несподіванкою, адже збулась моя мрія. Я роблю те, чому вчилась у ПДМі, те, чому віддавалась на сто відсотків, — поділилась Катерина Тимчик. — Навіть не знаю, чим вдалось мені це так швидко в Україні.

За громаддям творчих планів дівчина встигає й за батьківщиною посумувати. Добре, що завдяки інтернету вдається частіше спілкуватись з рідними та близькими.





На правах реклами