Ми у Facebook
06.12.2011, 17:02

Найкращі учні та вчителі Дубна змагатимуться за стипендію

Талановиті школярі м. Дубна зможуть позмагатися за стипендію розміром 2000 гривень.
З цього приводу та з метою інформування школярів міста, було організовано круглий стіл, на якому учні мали змогу ознайомитися не лише з умовами здобуття стипендії, але й поділитися враженнями та висловити власні пропозиції щодо проведення відбору. Про це OGO.ua повідомила прес-служба Дубенської РДА.

Так, якщо на початку планувалося вибрати лише одного переможця з кожної школи, то внаслідок обговорення було вирішено збільшити число лауреатів до трьох.

Згідно з правилами конкурсного відбору, висувати кандидатів на здобуття стипендії мають право учні, вчительський колектив та члени батьківського комітету. Вибір переможців буде проводитися шляхом таємного голосування. Щоб уникнути тиску на дітей і зробити конкурс максимально об’єктивним, саме школярі матимуть право вирішального голосу.

Основними критеріями відбору є загальна успішність учня впродовж навчального року, результати його участі в різноманітних олімпіадах, конкурсах, наукових конференціях та вагомі особисті досягнення з певної шкільної дисципліни.

Учителя, який доклав найбільше зусиль та викладацького хисту, аби підготувати номінантів, у кожній школі вибиратимуть самі переможці. Стипендія для найкращих вчителів становитиме 1000 гривень.

Стипендія започаткована з ініціативи депутата Рівненської обласної ради Данила Корилкевича. Виплати здійснюватимуться із заснованого депутатом благодійного фонду «Любіть Україну».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ