Ми у Facebook
07.12.2011, 10:13

У Рівному нагородили переможців конкурсу для журналістів

Одинадцятеро переможців обласного конкурсу на краще висвітлення у засобах масової інформації діяльності органів місцевого самоврядування сьогодні отримали свої нагороди. Вручення відбулося під час урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування.
На сцені обласного академічного музично-драматичному театру журналістів вітали голова обласної ради Юрій Кічатий, його перший заступник Михайло Кривко, голова облдержадміністрації Василь Берташ та міський голова Рівного Володимир Хомко. Про це OGO.ua повідомили з прес-служби Рівненської обласної ради.

Варто зауважити, що подібний конкурс в області проводився уперше з ініціативи голови обласної ради Юрія Кічатого. Переможців визначали у трьох номінаціях по три лауреати в кожній.

У номінації "Краща теле-, радіопередача, цикл передач" перше місце здобула завідувач відділу громадсько-політичних програм та художнього мовлення РОДТРК Світлана Сабанюк - за цикл передач "Перехрестя правди". Друге місце за рішенням організаційного комітету присвоєно автору документального фільму про розвиток зеленого туризму в Рівненській області Андрієві Смусю (телеканал "Сфера"). Третє місце здобув завідувач відділу тематичних програм Першої програми радіомовлення РОДТРК Віктор Гомоль - за цикл радіорепортажів на тему "Що може громада?"

У номінації "Кращий відео-, радіоінформаційний сюжет" перше місце здобув кореспондент РОДТРК Іван Марчук - за цикл сюжетів у програмі "День" про проблеми з електропостачанням в с. Вересневе Рівненського району. Друге місце посіла кореспондент телеканалу "Сфера" Людмила Савонькіна - за сюжет про необґрунтовані комунальні тарифи для мешканців одного з гуртожитків м. Рівного. Третє місце посіла завідувач відділу телевізійних новин ТВО "Новини" РОДТРК Алла Сищук з сюжетом про вирішення проблеми дошкільної освіти в с.Великий Мидськ Костопільського району.

У номінації "Краща публікація чи серія публікацій" переможцями стали:
Олександра Юркова, кореспондент газети "Голос України" в Рівненській області - за серію публікацій, які відстоюють інтереси Великоозерянської територіальної громади Дубровицького району (І місце).
Людмила Мулько, головний редактор газети "Вісник Демидівщини" - за серію публікацій про діяльність Рівненської обласної ради, її керівництва, районних, міських, сільських та селищних рад щодо вирішення проблем територіальних громад (ІІ місце).
Колектив редакції обласної громадсько-політичної газети "Вісті Рівненщини" - за серію публікацій про діяльність Рівненської обласної ради, її керівництва, районних, міських, сільських та селищних рад щодо вирішення проблем територіальних громад (ІІІ місце).
Лауреати конкурсу отримали дипломи, статуетки та цінні подарунки.

За рішенням оргкомітету також було вручено дві спеціальні відзнаки: цінним подарунком нагородили головного редактора видавничої групи "Ракурс" Любов Романюк - за серію публікацій про проблеми територіальних громад Рівненської області, а колектив редакції Рівненського міськрайонного тижневика "Слово і час" нагороджено Почесною грамотою.

Голова обласної ради Юрій Кічатий подякував усім, хто взяв участь у конкурсі. І наголосив, що головним його завданням було відзначити ті журналістські роботи, завдяки яким про наболілі проблеми конкретної громади дізналася уся громадськість області, а влада відповідним чином зреагувала.

За словами голови обласної ради, конкурс серед ЗМІ має стати традиційним і буде проводитися щорічно до Дня місцевого самоврядування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ