Ми у Facebook
08.12.2011, 15:24

У Рівному відзначили День місцевого самоврядування [+Фото]

День місцевого самоврядування відзначається в Україні щорічно 7 грудня. Урочистості та святковий концерт з нагоди цього свята відбулися у Рівненському палаці дітей та молоді.
Святковий захід, режисером і постановником якого стала директор Рівненського міського Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська, розпочався із привітань та нагороджень.



Зі сцени палацу усіх присутніх зі святом привітали міський голова Рівного Володимир Хомко та секретар Рівненської міської ради Андрій Грещук.
- День місцевого самоврядування повинен стати третім після Дня Незалежності та Дня Конституції, - відзначив міський голова Рівного Володимир Хомко. - Тільки незалежна, впливова та економічно самодостатня громада може стати фундаментом міцної демократичної української держави.

Далі Володимир Хомко та Андрій Грещук нагородили подяками й почесними грамотами депутатів міської ради, працівників та управлінців структурних підрозділів Рівненського міськвиконкому. Загалом було відзначено 40 працівників органів місцевого самоврядування.



Після цього міські чиновники поступилися місцем на сцені своїм "дублерам" - активним школярам та студентам, вихованцям театральної студії ПДМ, що у день свята вирішили спробувати себе у ролі керівників міста у рамках. Хлопці та дівчата озвучили міським чиновникам найактуальніші, на думку громади, питання розвитку міста у соціально-економічній та гуманітарній сферах.



Родзинкою свята став виступ хлопчика-"дублера" Президента України, який, з інтонацією справжнього Президента привітав усіх зі святом та пообіцяв "ПОЧУТИ КОЖНОГО"!

По завершенні офіційної частини свята Народний ансамбль сучасного танцю "Light dance company", Зразковий ансамбль народного танцю "Дружба", Зразковий ансамбль спортивного танцю "Ритм", Зразковий ансамбль дитячої естрадної пісні "Вітамін" та інші творчі колективи ПДМ організували для усіх присутніх у залі грандіозний концерт, подарувавши гостям незабутнє музично-танцювальне шоу.






На правах реклами