Ми у Facebook
08.12.2011, 16:10

На Рівненщині визначають чемпіона з дебатів [+Фото]

У Рівненський області триває обласний молодіжних дебатний "DE BATtle". Студенти з найбільших вишів краю змагатимуться в ораторському мистецтві за право називатись кращою командою Рівненщини. Зараз у турнірі вже визначились фіналісти у кожному навчальному закладі.
Турнір "DE BATtle" тсав логічним продовженням попереднього рівненського міського "Кубка Демосфена". Втім, зараз Клуб української елітарної молоді, Молодіжна платформа "Яскраво" та Волинський ресурсний центр вирішили пошукати кращих молодих ораторів та дебатерів у всіх областях. У підсумку перебіг чемпіонату відбувається в декілька етапів. Насамперед активісти КУЕМу провели навчання для всіх охочих спробувати свої сили в дебатах. Потім кращі команди визначили студенти ВНЗ. Свої турніри пройшли серед команд НУВГП, РДГУ, МЕГУ, "Острозької академії". Для змішаних команд окремі замагання відбулись в КУЕМі.



— Такі змагання допомагають молоді розвивати мислення та ораторські здібності, — розповів співорганізатор та ведучий турніру Святослав Клічук. — У нашому турнірі змагаються як досвідчені гравці, так і новачки.



У вівторок відбувся фінал дебатів у КУЕМІ, де за право виходу в обласний етап змагались команди "Опапа!" та "Тріада". У підсумку перемогу здобула досвідченіша "Тріада", яка раніше вигравала і "Кубок Демосфена".



За словами Святослава Клічука, обласний фінал турніру "DE BATtle" відбудеться у Рівному вже в січні наступного року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ