Пісні рецепти — на щодень
1 кг почищеної картоплі, 6-10 дрібних цибулин, 6-10 зубчиків часнику, 1 столова ложка подрібненої зелені петрушки, кропу (можна використати і сушену духмяну зелень на свій смак: шавлія, тим’ян (чебрець), розмарин, естрагон (острогін), майоран, орегано, базилік тощо), 4 столові ложки олії, сіль, чорний та духмяний мелений перець.
Розігрійте духовку до 200°С. Почистіть, вимийте, підсушіть на серветці картоплю. Якщо картоплини завеликі — розріжте їх навпіл. У деко налийте олію, покладіть картоплю, вимиті необчищені цибулю та часник, подрібнену зелень, спеції і добре перемішайте ложкою, щоб овочі рівномірно змастилися олією. Випікайте 50-60 хвилин, час від часу перевертаючи, до золотистого кольору. Одразу ж подавайте до столу.
Секрет від пані Галі: Якщо хочете прискорити процес приготування, спочатку відваріть картоплю до напівготовності.


Рівненська газета, Різдвяний піст, рецепти, пісні страви, рецепти пані Галі
Найсмачніша намазка на хліб. Перекус за 3 хвилини: прості інгредієнти

Сьогодні портал OGO.ua розкаже про одну з намазок із часником. Це чудова закуска для свята або простих дружніх посиденьок.
переглядів: 2491
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 1054
Смачний перекус для всієї родини: Сосиски в тісті

Хто ж не любить сосски в тісті, але як приготувати для них тісто? Просто й швидко!
переглядів: 515
Ідеальний сніданок: Як приготувати смачні сирники

Для приготування цього смачного й корисного сніданку потрібно трошки кулінарного хисту та правильні інгредієнти.
переглядів: 414
Чіабатта: італійський хліб на дріжджах

Сайт OGO.ua поспішає порадувати вас простим рецептом хліба – чіабатта в домашніх умовах. Цей італійський хлібець здебільшого прийнято готувати з пшеничного борошна, води, солі та невеликої кількості дріжджів, хоча найчастіше в тісто додається оливкова олія.
переглядів: 653