Ми у Facebook
09.12.2011, 13:51

У Рівному відкрили виставку фотографів-вихованців Олександра Харвата [+Фото]

Звітна фотовиставка учнів фотошколи Олександра Харвата відкрилась 8 грудня у галереї "У фарватері істин". Експозиції зібрала 36 кращих світлин молодих фотографів.
За словами фотохудожника, видавця, керівника фотошколи Олександра Харвата, чимало рівнян мають бажання опанувати ази фотосправи. Тому у школу записуються люди різного віку та роду занять. Тут вчаться фотомистецтву і школярі, і люди середнього віку.



— Під час навчання багато уваги намагались приділяти не тільки теорії, а й практичним заняттям, — зауважив Олександр Харват. — Вправлялись у студійній зйомці, проводили виїзні фотопланери на природі. Навіть разом знімали вагітних матусь у проекті "У матусі під серцем".



Свої роботи на звітній фотовиставці представив і молодий фотограф Віталій Філімонов. Хлопець полюбив фотосправу і планує розвиватися вже на професійному рівні.



— Зараз працюю у різних жанрах фотографії. Проте найбільше вдалими виходять саме пейзажі. У майбутньому планую відкрити власну фотостудію, — зізнався Віталій Філімонов.



Фотовиставку працюватиме в галереї "У фарватері істин" (ТЦ "Злата плаза") до середини січня. Її наступницею стане проект "Різдвяне диво".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ