Ми у Facebook
11.12.2011, 16:25

У Рівному кооперативу не дали землю під гаражі

Коли на Північному збиралися будувати супермаркет "Фреш" на місці гаражів кооперативу "Північний-10", його власникам пообіцяли надати інше місце.
Тож землю під магазин продали, а кооперативу відвели територію на вулиці Будівельників. Але тепер депутати міськради все розмірковують, чи надавати 65 соток цієї землі в оренду кооперативу для будівництва та обслуговування гаражів.

На минулому пленарному засіданні було вирішено це питання відкласти, довивчити і розглянути на сьогоднішньому. При обговоренні цього питання заступник міського голови Олексій Хмилецький пропонував відмовити у наданні цієї землі і спрямувати ділянку на аукціон для будівництва висотного паркінгу.

Щоправда, міський голова Володимир Хомко, таку пропозицію не підтримує:

— Кооперативу надали ділянку на вулиці Будівельників у ямі на насипній землі, в районі заїзду до рибної бази. Місце це — інвестиційно непринадне. Тож власникам гаражів можна було б в оренду надати ту ділянку, щоб вони не під під’їздом тримали авто, а в тому місці, в яке вони вже вклали трішки коштів, завезли щебінь. Вважаю, що це буде правильно. І думаю, що депутати таке рішення підтримають, бо бачу це по настроях.





На правах реклами