Ми у Facebook
11.12.2011, 09:02

Найгучніші секс-скандали 2011 року

Цьогоріч, окрім сексуальних пригод італійського прем’єра Сильвіо Берлусконі, світ ласував деталями скандалу навколо екс-голови МВФ – Домініка Стросс-Кана та актора і політика Арнольда Шварценеггера.
Стросс-Кан "любить" покоївок
Скандал за участю голови МВФ Домініка Стросс-Кана, по праву, можна вважати найгучнішим у цьому році.

Усе почалося у середині травня 2011 року, коли весь світ поставила на вуха інформація про те, що голову МВФ звинуватили у сексуальних домаганнях до покоївки нью-йоркського готелю Sofitel.

За словами поліцейських, він примушував 32-річну жінку, яка врешті виявилась повією, до орального і анального сексу. Чиновнику загрожувало до 74 років позбавлення волі.

Фото AFP
Фото AFP


Спочатку Стросс-Кан зв'язок з покоївкою спростовував, але пізніше зізнався, що секс був з обопільної згоди.

На тлі скандалу Стросс-Кан подав у відставку і залишив пост глави МВФ, який обіймав з 2007 року. А нові подробиці сексуальної справи почали з’являтись одна за одною.

Так, спливли зв’язки Стросс-Кана з повіями, яким він, нібито платив по 2,5 тисячі доларів за дві години сексу. Самі ж повії жалілися, що екс-голова МВФ доводив їх до жаху своїм тваринним сексом.

Справи проти Стросс-Кана тягнулися аж до середини осені, а 14 жовтня проти нього закрили останню сексуальну справу, згідно з якою, екс-голова МВФ ще в 2003 році домагався до журналістки Трістан Банон.

Цікаво, що цей скандал вибухнув якраз тоді, коли Стросс-Кан прийняв рішення балотуватися в президенти Франції. У результаті сексуальна справа не лише скоротила до нуля всі його шанси на успіх, а й залишила без крісла голови МВФ.

Позашлюбний син "Термінатора"
Навесні цього року спалахнули неабиякі пристрасті навколо актора і колишнього губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера.

64-річний Арні здивував усіх, коли в травні офіційно заявив, що розлучається з дружиною, з якою прожив у шлюбі 25 років.

Причиною скандального розриву екс-губернатора став 10-річний позашлюбний син. Нащадок у Арні з’явився після тривалих стосунків із покоївкою, яка пропрацювала в його будинку 20 років.

Коли скандал почав набувати масштабного розголосу, американські таблоїди опублікували фото його коханки Мілред Патрисії Баени (Петті) та 10-річного Джозефа, і вже всі могли побачити схожість хлопця з Арні.



Цю схожість помітили й усі хатні робітники Арні, і, звісно, його дружина, коли син Петті провідував маму на роботі. Так з’ясувалося, що дружина Арнольда, Марія Шрайвер, дізналася про походеньки свого чоловіка давно, але мовчала протягом 5 років.

Останньою краплею стало, коли вона навесні застукала Арні голим у ліжку, а Петті у шафі. Тільки після цього зраджена Шрайвер подала на розлучення.

Щоб якось загладити свою провину, Шварценеггер звільнив покоївку, і під час розлучення вирішив віддати більшу частину свого майна дружині.

Проте після розлучення Арні та Марія продовжують разом виховувати своїх спільних чотирьох дітей і збираються всією родиною на свята.

"Бунга-бунга" Берлусконі
Рік видався багатим також і на нові подробиці сексуальних походеньок Сильвіо Берлусконі.

Фото AFP
Фото AFP


Голову італійського уряду звинуватили в сексуальному зв’язку з неповнолітньою марокканською моделлю Рубі.

17-річна марокканка брала участь у вечірках на знаменитій віллі Берлусконі в Аркорі і отримала від нього безліч дорогих подарунків, в тому числі, коштовності, автомобіль і 150 тисяч євро готівкою.

Згодом спливла нова подружка Берлусконі 17-річна Іріс Берарді з Бразилії, яка за кожну оргію на віллі італійського прем’єра отримувала по 2 тисячі євро. До цього списку також додався "гарем" Берлусконі з 14 жінок, яких він утримував у розкоші в обмін на інтим.

Пізніше з’ясувалось, що серед 32 дівчат, які брали участь у скандальних вечірках, була і одна українка – мешканка Львова Маріанна.

Прокурорські звіти показали, що прем’єр витратив за рік на своїх багаточисленних жінок понад 400 тисяч євро. Він не лише засипав коханок подарунками, а й нарощував їм груди, губи та сідниці.

Сам же Берлусконі не заперечував, що влаштовував у своїх розкішних особняках "релакс-паті", кульмінацією яких була гра в "бунга-бунга". Він зазначав, що не має наміру перепрошувати за те, що насолоджується життям.

"Я грайливий чоловік, повний життя. Я люблю життя, я люблю жінок", - зазначав італійський прем’єр.

12 листопада Берлусконі несподівано прийняв рішення залишити прем’єрське крісло і пішов у відставку. Але причиною такого рішення стали не численні секс-скандали, а втрата більшості голосів у нижній палаті парламенту.

Наразі у сексуальній справі Берлусконі крапку не поставлено. У розпорядженні суддів є всього три скарги від дівчат, які бували на віллі в Аркорі.

Збуджений пеніс американського конгресмена Вінера
Влітку прогримів ще один не менш приголомшливий скандал з американським конгресменом Ентоні Вінером.

Представник демократичної партії фліртував з жінками в інтернеті, розсилав їм непристойні фотографії свого збудженого пеніса і неодноразово схиляв до віртуального сексу.

Фото AFP
Фото AFP


Конгресмен - чоловік одружений - спочатку заперечував свою провину, але потім визнав факт негідної поведінки, попросив вибачення і запевнив, що розкаявся.

Пізніше від імені Вінера на порталі мікроблогів Twitter було відправлено фото збудженого пеніса, прикритого тканиною трусів. Вінер заявляв тоді, що його екаунт зламали. Однак пізніше все ж зізнався, що збрехав, пояснивши свою поведінку тим, що просто запанікував.

Секс-скандал навколо політика отримав продовження після заяви порнозірки з Сіетла Джинджер Лі, яка дала свідчення проти скандального конгресмена і розповіла про їхні стосунки.

Справа Вінера, який вважався одним з основних претендентів на пост мера Нью-Йорка в 2013 році, теж закінчилась відставкою.





На правах реклами