Ми у Facebook
14.12.2011, 12:22

На Володимиреччині люди вкорочують собі вік через алкоголь

За три дні у Володимирецькому районі міліціонери зафіксували три факти, пов’язані з самогубством. Причиною слугувала оковита, яку вживали потерпілі.
Днями у Володимирецькому районі покінчив життя самогубством 33-річний непрацюючий мешканець села Каноничі. Того фатального дня Сергій, як завжди напідпитку, повернувся додому, де проживав разом зі своїми старенькими батьками.

Матір зі сльозами на очах згадує слова сина, коли той заявив, що повіситься, або отруїться таблетками. Чоловік, незважаючи на жодні слова та намагання рідних його заспокоїти, схопив капронову мотузку та побіг в сторону лісу. Аби запобігти лиху, наляканий батько помчався вслід за сином, та старенький чоловік втратив його з поля зору. А через деякий час все ж таки знайшов "горе-сина" без ознак життя повішеним на дереві. Правоохоронці встановили, що потерпілий зловживав спиртними напоями та неодноразово лікувався в медичних закладах з психічними розладами.

Наступного дня у Володимирці стався ще один інцидент, пов'язаний із самогубством, проте цього разу обійшлося без покійників.

– До чергової частини Володимирецького райвідділу надійшло повідомлення з лікарні, що після спроби самогубства в реанімаційне відділення доставлено 31-річного місцевого жителя, – повідомив начальник Володимирецького РВ УМВС Степан Рубель. – Як стало відомо, напередодні цих подій молодик добряче хильнув зайвого, а повернувшись посеред ночі додому, вирішив піти з життя. Серце матері відчуло біду: саме вона й виявили в під’їзді будинку сина, який був повішений на власному шарфі, та викликала медиків.

А трохи згодом оперативний черговий зареєстрував ще один факт спроби самогубства – сільський хлопець намагався прискорити смерть, перерізавши собі вени. На щастя, усе закінчилась добре. Свою неадекватну поведінку та безглуздий вчинок "герой" міліціонерам так і не пояснив.






На правах реклами