Ми у Facebook
16.12.2011, 13:42

Рівненський театр дарує діткам новорічну "Надобранічказку" [Анонс]

Із 22 грудня у Рівненському облмуздрамтеатрі гратимуть "Надобранічказка" - історію про несплячу принцесу, якій... розповідають казку про принца-кролика та його лицарську боротьбу за руку і серце коханої.
Режисером казки став молодий талановитий актор Станіслав Лозовський. Це не перша його постановка. Під його режисерським керівництвом на сцені театру для рівненської малечі вже ставили "Чарівні пиріжки Червоної Шапочки".

Сам Станіслав (більше відомий, до речі, рівненській театральній публіці за головною роллю у виставі "Суперники") так характеризує виставу:

- Моцарт, Бах, Гайден, Queen, Deep Purple, Beatles, лицарські турніри, любовні серенади, загадкові чарівники, королівські слуги, придворна балетна трупа, камерний струнний квартет та помічник режисера - що ж іще потрібно, щоб розповісти дитині казку перед сном?.. Щоб відповісти на це питання – варто завітати до нашого театру на виставу ”Надобранічказка”. Вона “перенесе” маленьких глядачів до королівської кімнати та познайомить з маленькою Несплячою принцесою, а для когось з дорослих – стане майстер-класом на тему ”Як розповідати казку на добру ніч”.

"Надобранічказку" рівняни зможуть переглянути вже незабаром з 22 грудня 2011 року по 10 січня 2012 року, завітавши на новорічні видовища.

Початок об 11.00 та о 14.00.






На правах реклами