Ми у Facebook
19.12.2011, 13:16

У Рівному перукарі збирали гроші для онкохворих дітей... зачісками [+Фото]

Благодійну акцію до свята Миколая провів у місті Рівненський професійний ліцей. У ТРЦ "Екватор" студенти ліцею продемонстрували танцювальні та вокальні таланти, а також унікальну колекцію зачісок. Паралельно збирали благодійні кошти для онкохворих діток з обласної дитячої лікарні.
Учні Рівненського професійного ліцею не залишились осторонь проблем онкохворих маленьких рівнян. Студенти вирішили продемонструвати власні досягнення, зібрати кошти та передати їх в онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні.





— Ми чимало досягли цьогоріч. Команда наших студентів-перукарів стала однією з кращих в Україні, наші студенти мають визнання та нагороди на всеукраїнському рівні, — зауважив директор Рівненського професійного ліцею Олег Петриляк. — Тому хочемо допомогти іншим. І хто потребує нашої підтримки більше, ніж хворі дітки?



Свої досягнення та таланти студенти продемонстрували 17 грудня у ТРЦ "Екватор". Відвідувачів торговельного центру розважали естрадними піснями, колядками. А родзинкою вечора став показ ексклюзивних зачісок від студенток ліцею. Їх демонстрували кращі моделі відомого агентства "Панна".



— Це чудова ініціатива. Вона цікава і моделям, і перукарям, і глядачам. Тому всі самовіддано працювали, що зібрати діткам більше коштів, — наголосила директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.

Пожертвувати кошти дітками у благодійні скриньки міг кожен відвідувач розважального центру. Ці кошти витратять на придбання ліків для онкохворих діток.










На правах реклами