Ми у Facebook
19.12.2011, 17:19

У Рівному моделі розважались у музеї на "бурштиновій" вечірці

Музей бурштину в Рівному поповнився ексклюзивним експонатом: 17 грудня вінницька модель, переможниця Всеукраїнського конкурсу краси «Бурштинова Корона України-2011» Юлія Сікорська офіційно передала до музею свою корону переможниці.
Подія відбулася у рамках fashion-вечірки, організованої Агентством моделей ARTmodels.

На захід завітали фіналістки Всеукраїнського конкурсу краси «Бурштинова Корона України-2011», які разом із Юлією Сікорською та кращими моделями Агентства ARTmodels продемонстрували гостям колекцію вечірнього вбрання, оздобленого сонячним камінням, від світового бренду Dolloris і дизайнера Зінаїди Троянчук.

До речі, одна із представлених суконь теж залишиться як експонат у Музеї Бурштину.

- Колекцію «бурштинового» вечірнього вбрання, - поділилася дизайнер Зінаїда Троянчук, - мені запропонували створити спеціально до конкурсу «Бурштинова Корона України». Ідея мені дуже сподобалася, тому натхнення з’явилося одразу! Для мене робота з бурштином – це новий досвід, відтак працювати було і цікаво, і приємно. До того ж, результат оцінили клієнти, а тому вже маю замовлення на пошиття індивідуальних вечірніх суконь, оздоблених бурштином.





Володарка бурштинової корони Юлія Сікорська під час офіційної передачі коштовного експонату до музею розповіла, що в Рівному почувається, як у рідній Вінниці. Адже і в них, і у нас головна вулиця міста називається Соборною, і саме на цій вулиці розташовані храм і театр.



- Це лише мій другий приїзд до Рівного, - каже Юля, - але почуваюся тут дуже комфортно. Надзвичайно гарні враження залишилися після конкурсу «Бурштинова корона України», це спонукало мене ще більше розвиватися і працювати над собою, аби досягати нових вершин.

Більше про конкурс "Бурштинова корона України"

Постійна ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк і собі приміряла бурштинову корону
Постійна ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк і собі приміряла бурштинову корону


Другим акцентом fashion-вечірки від Агентства ARTmodels стало вручення сертифікатів випускникам Школи моделей.

Директор Агентства моделей "ARTmodels" Оксана Ігас вчергове організувала справді гламурну вечірку
Директор Агентства моделей "ARTmodels" Оксана Ігас вчергове організувала справді гламурну вечірку


Аби продемонструвати набуті вміння, 11 новоспечених моделей представили публіці колекцію вишитого вбрання від народної майстрині Зої Романової.



- Вишиванка актуальна завжди, - переконує пані Зоя. - А в період новорічно-різдвяних свят вишитий одяг стає по-справжньому особливим вбранням. Адже ми всі чекаємо у цей час якоїсь магії. І в українських орнаментах ця магія є – у формі закодованих прадавніх символів і знань.

У фіналі модного дійства глядачів потішили наймолодші вихованці Агентства ARTmodels.







Моделі-Діти дефілювали імпровізованим подіумом у яскравих новорічних костюмах.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ