Ми у Facebook
22.12.2011, 14:16

У Рівному оцінили ефективність міського голови

Результати експертного опитування "Ефективність діяльності Рівненської міської влади" оприлюднила Громадянська мережа "ОПОРА". Участь в опитуванні взяло 30 місцевих експертів.
Серед тих хто, ставив оцінку діяльності міського голови Рівного були: представники неурядових громадських організацій, ЗМІ, підприємці та працівники гуманітарної сфери. Опитування складалося з питань, відповіді на які дозволяють визначити думку експертів щодо досягнень Рівненської міської ради, виконавчого комітету та міського голови у соціально-економічній та гуманітарній сферах, з'ясувати рівень прозорості та відкритості влади, ступінь залучення громади до процесів формування та реалізацій місцевої політики.

Особлива увага під час дослідження приділялась участі міського голови Рівного Володимира Хомка. Це пояснюється тим, що мер несе відповідальність за здійснення керівництва та контролю за усією адміністративною діяльністю, подає пропозиції щодо структури органів місцевого самоврядування. Можна сказати, що міський голова є особисто відповідальним за суспільно-політичні процеси у місті, досягнення та невдачі підконтрольних йому підрозділів.

Результати дослідження активісти "ОПОРИ" роздали депутатам сьогодні перед початком чергової сесії Рівненської міської ради.

- Поява подібних "експертних" опитувань на тему ефективності чи неефективності діяльності міського голови пов’язана з переживаннями основних учасників виборів до Верховної Ради, по Рівненському мажоритарномцу округу, з приводу того, що Володимир Хомко також може піти на вибори. Що не дивно, адже з рейтингом у 60 відсотків він зводить шанси на перемогу інших учасників перегонів практично до нуля, - прокоментував результати опитування прес-секретар міського голови Рівного Олександр Лопачук.

Повний звіт про результати опитування можна прочитати тут: http://opora.rv.ua/content/view/502/1/





На правах реклами