Ми у Facebook
22.12.2011, 13:57

Автоград презентував рівнянам новинки автомобільного ринку [+Фото]

У рамках проведення Днів відкритих дверей з 16 по 18 грудня у Автограді відбулася презентація модельного ряду автомобілів марки BYD.
Build your dreams (BYD) – це найсучасніші автомобілі, які представлені практично у всіх сегментах ринку та у найпопулярніших цінових діапазонах – від 6500 до 20000 Євро. Це дуже інноваційні автомобілі!

Автомобілі BYD є лідерами з продажів у Китаї і у найближчому майбутньому компанія має всі шанси очолити рейтинг продажів автомобілів китайського виробництва в Україні. Всі автомобілі мають європейський сертифікат якості. А сервісна мережа формується на базі дилерської, і сервісне обслуговування робитиметься тільки на сертифікованих СТО.

Усі присутні могли переконатися на власному досвіді в якості автомобілів BYD та оцінити всі переваги авто, провівши тест-драйв на таких моделях, як F3, F6 та M6.







А святкову програму своїм феєричним виступом відкривав сучасний танцювальний колектив "PeaceMakers" та весела автомобільна вікторина, яка допомогла нам визначити справжніх знавців та любителів автомобілів.





А далі на гостей чекала цікава конкурсна програма, завдяки якій ми змогли "познайомитися" з символом 2012 року. Зробити його можна було власноруч, за це всі учасники отримали подарунки від Автограду.









Також усі присутні змогли ознайомитися з перевагами сертифікованих сервісних центрів Автограду, де майбутні власники автомобілів BYD зможуть обслуговувати своє авто.




Колектив "PeaceMakers" своїм запальним танцем подарував усім не тільки гарний настрій, а й "відкрив" найочікуванішу новинку модельного ряду BYD – кросовер S6 – автомобіль класу "преміум", в якому кожен автовласник знайде для себе щось відповідне своєму смаку і стилю.





А смачний фуршет та вишукане вино стали приємним доповненням до святкового дійства.





BYD – ЗДІЙСНИ СВОЮ МРІЮ!



На сьогодні АВТОГРАД — це великий сучасний комплекс з продажу, сервісного обслуговування автомобілів та продажу запчастин до них, і є офіційним дилером таких відомих світових брендів як: Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Fiat, BYD.





На правах реклами