Ми у Facebook
22.12.2011, 18:13

У Рівному знайшовся "кооператив "Гараж"?

Долю 6500 метрів квадратних на вулиці Будівельників у Рівному, на яких обслуговуючий кооператив "Гаражно-будівельний кооператив “Північний-10" хоче збудувати стаціонарні двоповерхові гаражі, ніяк не можуть вирішити депутати Рівнеради.
Як уже повідовляв OGO.ua, у 2008-му році у мікрорайоні Північний на місці, де були десятки металевих гаражів, збудували супермаркет "Фреш". Натомість людям пообіцяли інше місце, й попросили потіснитися. Нині ж вони просять під гаражі ділянку на вулиці Будівельників.

Минулого разу депутатів "збило" непорозуміння із проектом рішення десятирічної давності, який нібито забороняє зводити гаражі на цьому місці. Тому вирішили розглянути питання ще раз й знайшли нові причини, чому рішення не можна прийняти.

— Представники цього кооперативу прийшли до нас на комісію, то принесли список своїх членів. Так от їх там вже більше, ніж тої землі, яка є, - розповів нові подробиці голова постійної комісії з питань транспорту та зв'язку Святослав Євтушенко. - А зараз по місту ходять чутки, що цей кооператив і далі закликає людей вступати у нього. Ми вже не раз стикалися з ситуаціями, коли створювалися кооперативи, виділялася земля, а потім з’ясовувалося, що не всім тієї землі вистачає. Давайте наведемо якийсь порядок. Почнемо хоча б з цього "Північного", зберемо всіх членів, проведемо збори, і вирішимо це питання.

Депутатську комісію, яка має вивчити це питання, доручили очолити пану Євтушенку, а от депутат Любомир Гладун все ж наполягав на двох окремих проектах рішення: перше б урегульовувало питання з рішенням 1998 року, а вже друге — виділення землі під гаражний кооператив.

І хоч депутати наполягали, що "землю треба виділити, бо до нас були не одні депутати і не одні будуть після нас, то треба щоб було так, що обіцянка виконана", втім за проект рішення не проголосували. Натомість вирішили на черговій сесії відмінити попереднє рішення, а вже у 2012-му році розглянути питання виділення землі.

Втім, на першому пленарному засіданні 12 сесії цього питання депутати не розглядали.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ