Ми у Facebook
27.12.2011, 15:14

Міський голова Рівного ще не вирішив, чи закривати центр для авто

Рух усім транспортним засобам вулицею Соборна, від кооперативного технікуму і до пивзаводу, відкрили, коли почався ремонт мостів на вулиці Млинівській. Планувалось, що коли мости відремонтують, центр знову закриють. Однак попри те, що ремонт завершено давно, Володимир Хомко ще не вирішив, чи "закриватиме" центр Рівного.
Попри те, що міського голову Рівного Володимира Хомка обурює загруженість і затори на центральній вулиці міста, обмежувати рух транспорту по вулиці Соборній керівник міста поки що не планує.

- Я ще для себе не вирішив чи потрібно знову обмежувати рух по Соборній в центрі міста. Але скажу чесно, мене обурює, чому всі намагаються їхати через центр. У той час, коли вулиця Степана Бандери фактично порожня, по Соборній важко проїхати. Для громадського транспорту рух ну просто неможливий, - сказав на підсумковій прес-конференції міський голова Рівного Володимир Хомко.

Однак остаточне рішення, за словами Володимира Хомка, він прийматиме пізніше, після консультацій з відповідними службами і громадою.

Читайте також:
Реконструкція мосту на Млинівській у Рівному затягується [+ФОТО]

У Рівному міст на Млинівській відкриють на початку квітня [+ФОТО]

Міст на Млинівській у Рівному чекає відкриття





На правах реклами