Ми у Facebook
27.12.2011, 15:37

У Рівному чоловіка, що задушив студентку, засудили довічно

Завершився суд над 28-річним Сергієм, який у 2009 році задушив та пограбував 18-річну студентку неподалік Бармаків.
Суд касаційної інстанції повернув кримінальну справу на новий судовий розгляд до Рівненського міського суду, яким 20 грудня 2011 року підсудного визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та засуджено до довічного позбавлення волі.

Про це повідомили у прокуратурі Рівненської області.

– Слідством встановлено, що 4 липня 2009 року близько 21-ї години Сергій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з хуліганських мотивів заподіяв смерть 18-річній мешканці села Бармаки Оксані П., – каже Людмила Суржук з прес-служби прокуратури Рівненської області. – У полі поблизу обласного центру чоловік спершу задушив незнайому дівчину, заховав її тіло у траві, а сам втік. Наступного дня, повернувшись на місце вчинення злочину, він викрав особисті речі покійної – гроші, мобільний телефон, срібні вироби та паспорт. Судове слухання у кримінальній справі завершено, порушеній стосовно 28-річного мешканця м.Рівне Сергія Т. за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 185 (крадіжка), ч.3 ст.357 (незаконне заволодіння паспортом) та ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 18-річну Оксану знайшли вбитою в полі неподалік Бармаків. За підозрою у вбивстві затримали 26-річного Сергія. Чоловік уже був засуджений за вбивство та крадіжки на 10 років, проте звільнився з колонії умовно-достроково.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ