Ми у Facebook
27.12.2011, 17:46

Із 1 січня стартує реєстрація абітурієнтів на ЗНО-2012

Із початком нового 2012 року розпочинається один із важливих етапів організації зовнішнього незалежного оцінювання – реєстрація абітурієнтів, яка триватиме з 1 січня по 20 лютого.
Реєстрацію проводять регіональні центри оцінювання якості освіти за минулорічною технологією, яка чітко прописана в електронній програмі ZNO2012Reg.exe, що буде розміщена на офіційному сайті УЦОЯО: www.testportal.gov.ua або Львівського регіонального центру (ЛРЦОЯО) www.lvtest.org.ua.

Порівняно з минулим роком, у реєстрації абітурієнтів є відмінність, яка полягає у тому, що цього року можна обрати для тестування не 5, а 4 предмети.

Про це OGO.ua повідомив Петро Бабійчук, методист КУ «Рівненський міський методичний кабінет», відповідальний за ЗНО у ЗНЗ м. Рівного.

Хід реєстрації минулого року у трьох Рівненських гімназіях (РУГ, РГГ, КГ «Престиж»), які за рейтингом високих балів (150-200 балів) ЗНО-2011 зайняли перші місця в області, а РПМЛ «Елітар» та спеціалізована школа №15 (7 і 8 місце) показав, що більшість випускників реєструвалися вже з перших днів. А в цілому реєстрація завершувалась у всіх ЗНЗ міста за 2- 3 тижні до визначеного терміну.

Уже на сьогодні інформаційно-консультативні пункти, які знаходяться на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста, забезпечені інформаційними та нормативними документами для надання допомоги у реєстрації цьогорічним випускникам. Створено можливість використання Інтернету для реєстрації у всіх ЗНЗ. Для випускників минулих років організовано роботу трьох інформаційно-консультативних пунктів, які знаходяться за адресою:

- м. Рівне: вул. Приходька, 75 (II навч. корпус), кім.237, НУ водного господарства та природокористування;

- м. Рівне: вул. С. Бандери, 12, каб. 8, Рівненський державний гуманітарний університет;

- м. Рівне: вул. Чорновола, 74, Рівненський РОІППО.

Є надія, що цьогорічні випускники збережуть або ще покращать показник високих балів (150-200), який за минулий рік склав 72,27%, що значно перевищує показники районів та міст області. За цим показником область увійшла в 7 кращих областей України. У розрізі предметів, з яких тестування проходили від 300 і більше 1 тис. випускників міста, цей показник склав: з англійської мови – 81%; з української мови і літератури – 74%; з математики і географії – по 71%, з історії України та біології, відповідно – 67% і 66%.





На правах реклами