Ми у Facebook
28.12.2011, 09:46

У Рівному водій іномарки збив відомого журналіста та його вагітну дружину [ОНОВЛЕНО]

Близько 21 години 27 грудня на перехресті вулиць Макарова та Вербової сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали представник ЗМІ – 38-річний редактор газети "Рівне-ракурс", прес-секретар Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина" Володимир Попик та його 30-річна дружина Олена, яка перебувала на восьмому місяці вагітності. Олена загинула на місці пригоди...
29-річний Олег, житель Київської області, керуючи автомобілем марки "Тойота-Камрі", на "зебрі" здійснив наїзд на двох пішоходів, які в той момент переходили дорогу. У результаті ДТП Володимир Попик з діагнозом політравма госпіталізований до реанімаційного відділення Рівненської ЦМЛ.

Про це OGO.ua повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Дружина Володимира, яка перебувала на восьмому місяці вагітності, загинула на місці пригоди.








Водій тілесних ушкоджень не отримав. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання Рівненського МВ УМВС.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовуються.

Перехрестя вулиць Макарова та Вербової - одне з найнебезпечніших місць у Рівному, в зв'язку з повною відсутністю освітлення та регулювання руху.

Сьогодні Володимира Попика прооперують. А похорони Олени, за попередньою інформацією, будуть завтра. Журналісти Видавничого Дому "ОГО" висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Олени.

Загалом за минулу добу у Рівному сталось п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких двоє людей загинуло.

На жаль, страшні ДТП надто часто трапляються на дорогах Рівного. Нещодавно у Рівному у ДТП перекинулась "швидка", яка везла в реанімацію немовля. На щастя, усі живі.

А тижнем раніше у Колоденці під колесами автомобіля загинула 15-річна дівчина.
За кермом автомобіля "Пежо" був вісімнадцятирічний Віталій, який на виїхав на тротуар.

Постраждалому у страшній ДТП Володимиру Попику збирають кошти на лікування





На правах реклами