Ми у Facebook
28.12.2011, 13:38

У Рівному знову побільшає чиновників

Через зміни у законодавстві у Рівному з’явиться нова служба, а з нею й шість додаткових чиновників.
Уже незабаром у Рівному створять службу містобудівного кадастру, яка займатиметься інформаційною базою стосовно дій з об’єктами нерухомого майна і мережами в місті.

Як розповів заступник начальника управління містобудування і архітектури Сергій Боліщук, новостворена служба буде отримувати і концентрувати в себе відповідну інформацію від служби земельного кадастру, причетних комунальних підприємств, які мають на балансі мережі, від управлінь та БТІ.

За попередніми розрахунками, служба має складатися з шести нових працівників, яких мають ввести у структуру міськвиконкому. Втім, депутатам така новація не сподобалась. Адже витрати на утримання існуючого штату і так завеликі для міського бюджету.

Так, за словами начальника міського управління бюджету і фінансів Віктора Шульги, цього року з міського бюджету додали 11 мільйонів гривень на дофінансування апарату управління, аби забезпечити видатки.

Тому й запропонували віднайти ці шість штатних одиниць безпосередньо в управлінні містобудування і архітектури.

- Нині нашому управлінню додано чимало функцій, а кількість співробітників, які мають виконувати ці функції, не додали, - поскаржився Сергій Боліщук.

Зрештою, члени бюджетної комісії погодили створення нової служби. От тільки без збільшеня штатної чисельності виконавчого комітету. Остаточне рішення з цього питання приймуть на сесії Рівнеради.






На правах реклами