Ми у Facebook
29.12.2011, 14:21

Юні рівненські хіп-хопери отримали 50 тисяч гривень за танці на партах [+Відео]

Рівненський шоу-балет Dance Crew "WHY NOT" став переможцем другого всеукраїнського танцювального інтернет-проекту "Hip-Hop Crew Battle". Відео з "брейк-дансом на шкільних партах" стало найкращим серед 85 робіт з усієї України. Заслужену нагороду хлопці отримували у Києві з рук відомого співака Сєрьогі.
Ось уже більше трьох років танцювальний шоу-балет Dance Crew "WHY NOT" радує рівнян оригінальними виступами. Колектив неодноразово приймав участь у різних концертах та святкових заходах, проте перемога у проекті "Hip-Hop Crew Battle" стала найбільшим успіхом юних танцюристів.

За словами тренера шоу-балету Dance Crew "WHY NOT" Ярослава Клименка, про конкурс дізналися із соціальної мережі "Вконтакті":

— Ми вирішили прийняти у ньому участь і надіслати наше відео, — говорить Ярослав Клименко. — Старші хлопці у нас приймали участь у "Майдансі", тому задіяли найменших — дітей до 12 років. У них саме починалися осінні канікули, яким ми й присвятили відео. П'ятеро дітей танцювали брейк у курточках надворі. Це відео тиждень трималося у десятці кращих на сайті проекту й завдяки цьому ми потрапили у фінал.



Ярослав розповідає, що на фінал потрібно було готувати уже якийсь інший номер, а на підготовку залишалося лише три тижні. У нас виникало багато різних ідей, але втілили чи не найбільш неймовірну:
— Ми вирішили зробити танці у школі, де діти танцювали на партах, — розповідає Ярослав Клименко. — Найважчим було домовитися про зйомки такого відео з керівництвом школи. Домовитись нам все ж вдалося, але яка це була школа — залишимо у таємниці. Про те, що наш виступ став найкращим, я дізнався, коли був на заняттях. Прийшов оператор, який знімав відео і сказав — "Ми перемогли!"



Символічний чек на 50 тисяч переможці отримали у Києві з рук відомого співака Сєрьогі. Як зазначив Ярослав, гроші колектив уже отримав і вони були розділені між дітьми та оператором, що проводив зйомки.








На правах реклами