Ми у Facebook
03.01.2012, 13:29

На Рівненщині міліція досі шукає палія депутатського авто

Міліція продовжує розслідування підпалу авто очільника рівненської міської організації ВО "Свобода" Олексія Бучинського. Про це на сесії обласної ради розповів головий міліціонер області Василь Лазутко. Натомість вдалось затримати зловмисника, який обстрілював офіс Партії регіонів.
30 грудня на сесії Рівненської обласної ради начальник обласного управління МВСУ Василь Лазутко звітував за результатами роботи у 2011 році. Під час виступу депутат обласної ради від ВО "Свобода" Степан Молчан поцікався розслідуванням підпалу авто депутата міської ради Олексія Бучинського:

— Чому досі у справі немає результатів, адже події відбулися у центрі Рівного. Коли невідомий обстрілював офіс Партії регіонів, його досить швидко затримували? Чому так?

— Ну а що ви хотіли? Ми самі допомагали слідчим? Поставили камеру спостереження, — втрутився голова обласної ради, депутат від Партії регіонів Юрій Кічатий.

Натомість міліціонер зауважив, що розслідування інциденту в Рокитному не було швидким.

— Слідчо-оперативні дії тривали понад два місяці. Адже зловмисник здійснив 4 напади. Майже місяць ми біля офісу виставляти засідку. В результаті його вдалось затримати, — наголосив Василь Лазутко.
Натомість розслідування підпалу депутатського авто ще триває. Як розповів пан Лазутко, справу він контролює особисто.





На правах реклами