Ми у Facebook
11.01.2012, 15:10

Рівненському Автодору надали землю в Хотині для відпочинку працівників

Ділянку площею майже 1400 м кв. вчора вилучив виконавчий комітет Рівненської міської ради для рекреацінийх потреб Рівненського комунального шляхо-експлуатаційного управління автомобільних доріг.
Із зверненням про надання ділянки на території Хотинської сільської ради посадові особи Автодору звернулися до міського голови Рівного Володимира Хомка. Питання розглянули і ухвалили 10 січня на засідані виконкому.

Зі слів начальника Держкомзему в Рівненській області Світлани Богатирчук-Кривко, це рішення є правомірним і раціональним, адже, ця земля спеціально відведена саме для відпочинку "трудящих".

- Ще в 1973 році там було видлено 20 га для баз відпочинку трудящих, - каже пані Богатирчук-Кривко. - Ми якраз там проводимо інвентаризацію, шукаємо власників майна. Це дуже добре, що будуть оформляти правовстановлюючі документи.

Хотин - село в Радивилівському районі Рівненської області засноване 1570 року. Населення селища становить близько 800 осіб.

Крім землі для Автодору, виконком вилучив ділянку площею майже 4 тис. м кв. для експлуатації та обслуговування свердловини на території Кутинської сільської ради.





На правах реклами