Ми у Facebook
13.01.2012, 10:07

У Рівному проведуть перший фотографічний кубок [+Фото]

Кубок Рівного з фотографії "Я люблю свої місто, я люблю свій край" проводять у Рівному фотохудожник та видавець Олександр Харват та Видавничий дім "ОГО". Проект передбачає конкурсну виставку кращих світлин учасників, видання альбому, нагородження переможців.
Першим у місті чемпіонатом серед фотографів організатори хочуть виявити нові імена, збільшити туристичну та інвестиційну привабливість краю. За словами організатора кубка Олександра ХАРВАТА, до участі в конкурсі приймаються фотографії, зроблені на території міста та області. Кращі фотографії визначатимуть у номінаціях: пейзаж, природа, архітектура, подія, портрет та діти. Автору найкращої фотографії буде присуджено Кубок Рівного з фотографії. Ексклюзивну нагороду розроблять рівненські майстри та оздоблять бурштином від фірми "Рівне-Бурштин".




— Конкурс відкритий для всіх фотографів та проводиться за правилами проведення міжнародних конкурсів, — зауважив Олександр Харват. — Роботи приймаються у цифровому вигляді. Кількість фотографій та кількість подач від кожного автора необмежена. Плануємо залучити до участі місцевих фотографів-аматорів та досвідчених професіоналів.

Для участі у конкурсі роботи можна буде подати з 1 березня по 5 травня 2012 року. У липні роботи оцінюватиме професійне журі, з числа авторитетних в галузі фотографії спеціалістів.



А відкриття виставки кращих фото та презентацію фотоальбома організатори запланували на День Незалежності.



Надсилати роботи можна за адресою: "Кубок Рівного з фотографії", Олександр ХАРВАТ, АС 35, м.Рівне, Україна, 33028; e-mail:ax22@i.ua, тел. 067 3622 977, (0362) 452 700











На правах реклами