Ми у Facebook
17.01.2012, 12:10

Податкова працюватиме довше заради "спрощенців"

Керівництвом ДПСУ прийнято рішення запровадити подовжений робочий день на весь період перереєстрації платників єдиного податку. Про це повідомили в перс-службі ДПСУ.
До 25 січня 2012 року податкові органи працюватимуть у будні дні до 20:00, у суботу - до 16:00. Фахівці податкової наголошують, що перед візитом до інспектора не всім підприємцям-"спрощенцям" необхідно попередньо звертатись до державного реєстратора за отриманням витягу з Єдиного реєстру. До 25 січня така потреба є тільки у тих платників, хто щойно зареєструвався або змінює вид діяльності за КВЕД.

У Державній податковій службі висловили впевненість, що зазначені заходи допоможуть уникнути дискомфорту й у встановлені Податковим кодексом строки всі підприємці встигнуть перереєструватися.

Для цього у податкових інспекціях до прийому документів від "спрощенців" залучили додаткову кількість співробітників з інших підрозділів.

На 12 січня до податкових органів надійшло 343 тисячі заяв від підприємців про перехід на нову модель спрощеної системи оподаткування.






На правах реклами