Ми у Facebook
23.01.2012, 12:45

За вихідні у Рівному травмувалося 113 людей

У зв'язку з погодними умовами у Рівному кількість людей, що отримали травми від падіння на вулиці, збільшилася вдвічі. Юристи кажуть, що за отримані травми на непосипаних вулицях можна судитися з комунальниками.
Порталу OGO.UA у міському травматологічному пункті повідомили, що лише за суботу-неділю до них звернулося 113 людей і уже близько 20 осіб за сьогодні, понеділок 23 січня. Лікарі кажуть - це практично вдвічі більше, ніж зазвичай.

Керівник "Центру права" Рівненського КВУ Микола Глотов говорить, якщо людина впала на вулиці через те, що там було слизько, то щоб знати до кого пред'являти вимоги в суді, спочатку необхідно дізнатися, хто обслуговує дану територію. Це можна зробити, звернувшись в управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому.

- Коли людина впала, їй необхідно зафіксувати, де саме це сталося, - каже Микола Глотов. - Як варіант - на те місце одразу можна викликати "швидку", яка зафіксує факт травматизму. У медиків можна попросити записати і причину падіння. Окрім того, бажано записати дані свідків, які були присутні під час падіння і допомагали встати, по можливості - зробити фотографії. Якщо людина витратила якісь кошти на лікування, то всі чеки необхідно зберігати.

Микола Глотов наголошує: у випадку відмови відшкодувати збитки підприємством, що обслуговує територію, де людина впала, громадянин може звернутися до суду. Чим краща у людини доказова база, тим більше шансів виграти суд.

Управління житлово-комунального господарства
63-35-76
пр.26-66-26
22-70-01
26-78-71
Начальник Управління Гема Іван Іванович





На правах реклами