Ми у Facebook
25.01.2012, 12:28

Водій маршрутки, що потрапила у страшну ДТП у Рівному, щодня молить Бога про прощення

Матір водія рівненської маршрутки, яка розбилася на Водохреще, розповідає, що її син не знає, як жити далі.
На свято Водохреще маршрутка з прочанами влетіла у фуру: 9 людей загинули.

Батьки водія рівненської маршрутки, в якій загинули дев'ять пасажирів через зіткнення з вантажівкою 19 січня, кажуть, що він уже третю ніч не може заснути і щодня молить Бога про прощення. Напередодні 41-річного Олега Степанюка суд заарештував на два місяці.

"До нас вчора заходила його мама - просила характеристику для суду. Ридаючи, вона розповідала, що Олег не знає, як далі жити, мовляв, весь час повторює, чому Бог не забрав його замість прочан", - розповіли "Комсомольській правді в Україні" в сільраді селища Здовбиця, звідки Степанюк родом.

Односельці водія сподіваються, що його виправдають. Вони впевнені, що Степанюк не винен в аварії, причиною стала слизька дорога та випадок.

"Це добра, порядна і, головне, відповідальна людина. Свого часу він працював на рейсовому автобусі, потім автопарк розформували, і він підробляв приватним перевізчиком. Перед кожним відрядженням ретельно перевіряв свою машину. Йому всі довіряли. Недарма він возив не лише всю округу, але й туристів. Добре його знали і прочани, це був їхній четвертий рейс з Олегом", - запевнили у сільраді.

За словами односельців, у Степанюка була досить складна доля. Під час пологів померла його перша дружина, і він самотужки виховував доньку. А не так давно він зустрів нове кохання і переїхав до нової дружини в Рівне. Зараз вона на 7-му місяці вагітності.

Одразу ж після аварії водій маршрутки був затриманий, порушено кримінальну справу. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує до 10 років в'язниці.

Читайте також:

Водій маршрутки, що зіткнулася з вантажівкою, не постраждав, а ще 2 людини померли у лікарні
Попередня версія причини ДТП, у якій загинули 9 людей, - слизька дорога
Відомі імена постраждалих у вчорашній ДТП на в'їзді в Рівне





На правах реклами