Ми у Facebook
27.01.2012, 17:14

У Рівному відбудеться ексклюзивна зимова вечірка “Ніч у Лапландії” [Анонс]

Рівненська неформальна молодіжна організація "Smart People" презентує нову вечірку із серії "Smart Parties" під назвою "Ніч у Лапландії". У холодний зимовий вечір тепла й затишна атмосфера казкового свята наповниться романтичною музикою, чарівними піснями, приємними сюрпризами та веселими жартами.
Вечірка відбудеться 5 лютого о 19:30 у "Стадіо Паб".

На тих, хто вирішив провести ніч у Лапландії чекає багато несподіванок. Зокрема, вперше на вечірках серії "Smart Parties" можна буде почути звуки скрипки від талановитого рівненського скрипаля Андрія Сачеви, а учасниця міжнародних співочих конкурсів рівнянка Яна Міськова порадує гостей свята справжніми зимовими хітами. Допоможуть їй не менш талановиті молоді виконавці — Сашко Хомич та Олександра Омельчук.

Крім того гості зможуть насолодитися оригінальними танцями, які презентує студія хореографії "Nuveo", веселими жартами від команди КВК “Соседка Дмитрий” та запальною дискотекою від DJ Roland.



Вогники ароматних свічок створять справжній домашній затишок, а трав'яний чай із зачарованим печивом допоможе сповна розслабитись. Та це ще не все! На Вас чекають цікаві конкурси, приємні сюрпризи, неочікувані подарунки та фотосесія від рівненського фотографа Даші Гаврюсевої.

Дрес-код: теплий приємний та затишний одяг, такий як светр, тепла туніка, сукня, джинси (хутро, шерсть, трикотаж, кашемір... Все тепле і приємне на дотик). Колір переважно білий з зимовими мотивами (олені, сніжинки, сніговики). Вдягаємось затишно і зручно )

Можна також прихопити з собою оригінальні аксесуари - шарфи, шапки, рукавички, "хутряні вушка", шапочку Діда Мороза або Снігуроньки, окуляри лижника, новорічні головні убори, тощо.

Вхід на вечірку виключно за запрошеннями, які можна замовити попередньо.
Замовити запрошення та отримати будь-яку іншу інформацію щодо вечірки можна за телефоном: (098)76-33-801.

Завітайте до нас і “Ніч у Лапландії” стане для Вас незабутньою!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ