Ми у Facebook
30.01.2012, 15:22

Сьогодні найщасливіший день у році — вчені

Доктор Хоулмс з Манчестерського Університету пропонує проголосити 30 січня "Щасливим понеділком".
Провідний психолог Манчестерського Університету доктор Девід Хоулмс стверджує, що 30 січня стане для багатьох жителів планети найщасливішим понеділком у році. І він пояснив причину цього феномену.

Учений запевняє, що 30 січня є особливим днем, він відрізняється від усіх звичайних понеділків у році. Багато людей відчують себе набагато щасливішими, будуть більше посміхатися, до того ж і причин для цього є чимало. По-перше, багато хто вже поповнив свій бюджет, отримавши перший після тривалих свят заробіток. Деякі вже спланували свою відпустку і навіть забронювали квитки.

Дійсно, фінансові витрати на проведення новорічно-різдвяних свят і канікул виявилися для багатьох сімей досить суттєвими, тому отримання першого прибутку в цьому місяці для багатьох дуже радісна і довгоочікувана подія.

"Ми всі підемо з головою в роботу в цей понеділок, 30 січня, з новими силами, - говорить Девід Хоулмс. - Нас переповнює почуття радості від появи коштів на банківських рахунках і від планування сімейного відпочинку. Це день, коли ми відчуваємо себе особливо щасливими".

Доктор Хоулмс пропонує проголосити 30 січня "Щасливим понеділком" і відзначити цей день. Крім того, він передбачив ще кілька щасливих днів у році. Два з них випадуть на травневі свята, коли у нас з'являться зайві вихідні, в день сонцестояння в середині червня, а також у березні, коли в багатьох країнах переводять годинники на літній час.

Нагадаємо, що раніше психологи називали і найбільш сумний день у році, він випав на 16 січня.

Читайте також:
В який понеділок починається нове життя?





На правах реклами