Ми у Facebook
08.02.2012, 16:41

Чотири рівнянки — у ТОП-50 Королев України [+Фото]

Одразу чотири рівненські моделі пройшли у півфінальну 50-ку учасниць конкурсу краси "Королева України-2012". За вихід до фіналу змагатимуться моделі агентства "Панна" Лілія Боць, Олена Хамдамова та Софія Драганчук, та модель агенства АRTmodels Анна Кравчук.
Як і в 2011 році, цьогорічний конкурс "Королева України-2012" відбудеться у телевізійному форматі реаліті-шоу на Першому національному. За перемогу в конкурсі змагаються представниці всіх областей.

Софія Драганчук
Софія Драганчук


Спробувати свої сили на кастинги конкурсу вирушили три рівненські моделі агентства "Панна". Володарка титулу "Міс Профтехосвітяночка" та "1 віце-міс БодіАрт" Софія Драганчук, "Міс ОГО" Олена Хамдамова та одна з найвідоміших моделей Рівного, неодноразова учасниця Ukrainian Fashion week, учасниця показів у Мілані, Парижі, Москві та Токіо Лілія Боць.

Дівчата успішно пройшли початкові відбори та потрапили до 75 кращих. У чвертьфіналі дівчата більше розповідали про себе журі, презентували свої досягнення та творчі номери.

Олена Хамдамова
Олена Хамдамова


- Я щойно завершила навчання у Рівненському професійному ліцеї, була учасницею всеукраїнських змагань з перукарського мистецтва. Тому презентувала своє вміння робити зачіски, - зауважила Софія Драганчук. - Кожна з учасниць по-своєму особлива, тому конкуренція на конкурсі дуже сильна.



До проекту "Королева України-2012" також потрапила також рівнянка володарка титулу "Міс Україна-Захід - 2010",
топ-модель Агентства ARTmodels, також учасниця показів українських тижнів моди у Києві Анна Кравчук.
— На кастингу був присутній відомий український дизайнер - Андре ТАН. Він запросив мене взяти участь у показі його нової колекції на UFW у березні 2012 року, — розповіла Анна Кравчук.

Анна Кравчук
Анна Кравчук



Втім, усіх трьох рівненських учасниць відібрали до 50 кращих. А вже у лютому з їх числа виберуть 26 фіналісток конкурсу.
Програми другого сезону проекту мають єдину тематику та основну ідею: "Спорт, краса - здорова нація!". У другому сезоні телепроекту порушуватимуться питання не лише забруднення навколишнього середовища, а й здорового харчування, екологічного одягу, та, звісно, тема підготовки й проведення чемпіонату ЄВРО-2012. Гала-шоу конкурсу "Королева України 2012" відбудеться 25 квітня у Національній опері України, щороку це подія світового рівня. Володарки двох головних титулів конкурсу - "Королева України" та "Королева України-Земля" представлятимуть Україну на двох найпрестижніших світових конкурсах: "Міс модель світу" та "Міс Земля".

Торік Рівненщину на конкурсі "Королева України" представляла модель агентства "Панна", "Міс Рівненщина-2008" Наталія Соловйова. За підсумками конкурсу дівчині запропонували представити Росію на конкурсі "Міс модель світу" в Китаї.





На правах реклами