Ми у Facebook
16.02.2012, 12:05

У Рівному відкрилась фотовиставка "вдалого" кохання

Що таке справжнє кохання та якими мають бути гармонійні сімейні стосунки - рівняни демонстрували на презентації фотовиставки "Кохаймося".
Фотовиставка розкриває секрети сімейних стосунків. Саме тому в ролі моделей виступили пересічні рівняни. За словами організаторів, усі фотороботи покажуть наскільки важливими у сім’ї є гармонійні стосунки.

Автором і організатором проекту під назвою "Фотофантазії на тему кохання "Кохаймося" є Аліна Новицька, фотографом проекту (автором фотографій та ідей фотосюжетів) є молода рівненська фотохудожниця Марина Худаніч.

За словами Аліни Новицької проект несе у собі чуттєвість та емоції закоханих пар.
- Втілити у життя хорошу ідею надзвичайно важко, адже окрім творчого натхнення неабияку роль відіграє підтримка друзів та партнерів проекту. Тому, звичайно в першу чергу подякую їм.

Між тим, для фотохудожника проекту цей задум став своєрідним випробуванням. Адже її роботи будуть покликані перенести глядачів у вимір кохання, а, можливо, й у чомусь стати прикладом.


Автор фотовиставки в обіймах донечки Мілани та власних робіт


- Втілити в життя такий задум було не зовсім легко, - розповідає Марина. - Адже в максимально короткий термін часу, котрий виділявся для кожної пари, потрібно було продумати та відобразити той образ, який би максимально підходив для учасників дійства! Відтак, для закоханих наші фотофантазії стали нагодою урізноманітнити своє буденне життя. Тому, сподіваюсь експозиція буде максимально живою та емоційною.

Самі ж гості презентації фотовиставки, переглядаючи фото, сходяться на думці, що такі фотороботи несуть у собі яскравий позитив. І безперечно, стануть хорошим прикладом у тому, яким насправді має бути справжнє кохання!

Фотовиставка "Кохаймося" триватиме у період з 15 по 29 лютого у кафе-барі "Джем". Тож усі бажаючі рівняни можуть за чашкою ароматної кави оцінити гармонію стосунків своїх земляків.



Рівняни вкотре довели: поцілунки - найкращий стимул до будь-якої творчості








Інші статті до теми:
Рівнянам запропонують кохатися






На правах реклами