Ми у Facebook
22.02.2012, 17:44

Рівненський екс-депутат Мирослав Семанів виграв 44-й суд підряд... і жодного не програв

30 січня цього року закінчилося судове провадження, що розглядалося у Рівненському районному суді за позовом колишнього депутата обласної ради Олега Ковальчука про захист честі, гідності й ділової репутації до члена УНП, Заслуженого лікаря України, члена Національної спілки журналістів України, колишнього головного лікаря обласної клінічної лікарні, а нині завідувача одного з відділень цього закладу Мирослава Семаніва, рівненського тижневика «Літопис Заходу» та журналіста Олександра Джигирея.
Про це OGO.ua повідомила прес-служба РОО УНП.
Предметом спору була стаття від 9 вересня 2010 р., що була надрукована у вищезгаданому тижневику під назвою: «Мирослав Семанів: УНП очистилася від зрадників», у якій медик звинувачував колишніх «побратимів» – Олексіюка, Ковальчука та Турка у зраді В.Червонія, Української Народної Партії, злодійстві та мародерстві.

Судова справа закінчилася традиційно – черговою перемогою Мирослава Семаніва. Зокрема, Районний суд залишив позов Ковальчука без розгляду через систематичну неявку до суду.

Нагадаємо, це вже 44-та судова перемога відомого медика.

– Позивач, перед загрозою неминучого програшу разом зі своїми адвокатами, які постійно змінювалися, перестав з’являтися в суд. Причина тому проста: захищати честь і гідність, яких в нього немає – некоректно і безнадійно.

А рік тому намагався в суді захистити якусь честь та гідність інший фігурант цієї резонансної статті – «побратим» Василя – Іван Турко, однак зазнав нищівної поразки, оскільки суд таких якостей у позивача не знайшов. Останньому за безпідставне звернення до суду довелося на користь держави сплатити майже 3 тисячі гривень, – наголосив Мирослав Семанів.

Інші статті до теми:
Семанів-шоу триває
Рівненський лікар Мирослав Семанів виграв 43-й за рахунком суд у своєму житті
Мирослав Семанів: Я — правозахисник за натурою
Мирославу Семаніву дадуть допрацювати головним лікарем





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ