Ми у Facebook
28.02.2012, 11:57

У Рівному відбудеться конкурс "Міс Випускниця-2012" [+Фото]

1 березня у Рівному о 19:00 в МПК "Текстильник відбудеться конкурс "Міс Випускниця-2012". Під час шоу змагатимуться 40 випускниць школи моделей "Панна". А переможницю конкурсу визначатиме не журі, а глядачі.

Традиційно креативно відзначать черговий випускний у школі моделей "Панна". Понад 40 дівчат більші ніж півроку вивчали ази модельної справи. Вони вивчали дефіле, хореографію, акторську майстерність, фотосправу та maike up. Продемонструвати вивчене красуні зможу на конкурсі "Міс випускниця-2012".


- Вже традиційно вибір головної переможниці здійснюватимуть глядачі, - зауважила директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. - Проте і інші учасниці конкурсу без подарунків не залишаться.

Після конкурсу на кращих випускниць чекає участь у рівненських та всеукраїнських конкурсах краси, а також різноманітних показах мод та фотосесіях. Втім, вже зараз чимало з них уже мають такий досвід. Так, Юлія Марінічева, Аліна Лозіна, Тетяна Потапчук були фіналістками конкурсу "Королева РДГУ", Софія Драганчук та Катерина Гіжицька стали фіналістками конкурсу "Міс Галичина". Також Софія Драганчук стала переможницею конкурсу "Міс Профтехосвітяночка" та пробилась до числа учасниць "Королева України".







На правах реклами