Ми у Facebook
28.02.2012, 12:43

На Рівненщині молодик з пістолетом пограбував магазин і поранив продавця

За свої слова "Йди звідси" жінка отримала постріл в обличчя. Факт озброєного пограбування магазину в районному центрі Гоща зафіксували 27 лютого рівненські правоохоронці.
— Зранку усе було як завжди, — помітно хвилюючись, каже жінка. — Протягом дня кілька відвідувачів. А потім…

Відчуття страху та паніка власно заволоділи нею та тримають збуджену свідомість у своїх міцних лещатах. Зі слів продавчині, близько 16 години 27 лютого до закладу увійшов молодий чоловік. Він придбав собі пива та усамітнився в одній з критих кабінок приміщення. За якийсь час до магазину зайшов ще один покупець, щось придбав і вийшов.

— Ми не відкидаємо участі спільника, — висловлює власне бачення ситуації начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. — Потерпіла, нахиливши голову над прилавком, записувала інформацію у накладну. Почувши поряд із собою кроки, підвела погляд.

— Я подумала, що клієнт приніс мені пусту пляшку з-під пива, — розповідає Ольга*. — Однак, на мене було націлене дуло зброї. Тоді він промовив: "Стояти. Це ограблєніє".

Продовження читайте на сайті "Рівненської газети".

Нагадаємо, нещодавно у центрі Рівного пограбували магазин. Тоді грабіжник поцупив готівку, погрожуючи продавцеві фізичною розправою.





На правах реклами