Ми у Facebook
29.02.2012, 14:27

Рівнянка Ліля Боць достроково потрапила у фінал "Королеви України" [Фото+Відео]

Рівненська модель агентства "Панна" Лілія Боць достроково стала фіналісткою телепроекту "Королева України". На останньому відборі дівчина здобула також спеціальний титул "Королева стилю".
Як і в 2011 році, цьогорічний конкурс "Королева України-2012" відбудеться у телевізійному форматі реаліті-шоу на Першому національному. За перемогу в конкурсі змагаються представниці всіх областей.

Після кастингів конкурсу до ТОП-50 королев потрапили одразу три рівненські моделі агентства "Панна". Володарка титулу "Міс Профтехосвітяночка" та "1 віце-міс БодіАрт" Софія Драганчук, "Міс ОГО" Олена Хамдамова та одна з найвідоміших моделей Рівного, неодноразова учасниця Ukrainian Fashion week, учасниця показів у Мілані, Парижі, Москві та Токіо Лілія Боць.




Лілія Боць
Лілія Боць


Одне з останніх випробувань перед фіналом дівчата пройшли під час зйомок 23 лютого. Поталанило лише Софії Драганчук та Лілії Боць.

Софія Драганчук
Софія Драганчук


- Ми мали представити національний костюм, який демонструє традиції краю, також продемонструвати якось зі свої захоплень чи хобі, - зауважила Софія Драганчук. - Я ж вирішила продемонструвати глядачам як виготовляють відомі бурштинові картини.





У підсумку дівчина потрапила до півфіналу конкурсу та змагатиметься за вихід до фіналу під час зйомок реаліті-шоу у Криму.
Натомість Лілія Боць презентувала свій край у образі княгині Гальшки Острозької.


- Після двох турів потрапила до півфіналу. А ввечері відбувся вихід у вечірніх сукнях, де мене обрали "Королевою стилю", це дозволило достроково потрапити до фіналу проекту. Стрічку мені повзала "Міс Україна-Всесвіт" Елеонора Масаламб.



До півфіналу проекту "Королева України-2012" також потрапила володарка титулу "Міс Україна-Захід - 2010", топ-модель Агентства ARTmodels Анна Кравчук.

Анна Кравчук
Анна Кравчук


Програми другого сезону проекту мають єдину тематику та основну ідею: "Спорт, краса - здорова нація!". У другому сезоні телепроекту порушуватимуться питання не лише забруднення навколишнього середовища, а й здорового харчування, екологічного одягу, та, звісно, тема підготовки й проведення чемпіонату ЄВРО-2012. Гала-шоу конкурсу "Королева України 2012" відбудеться 25 квітня у Національній опері України, щороку це подія світового рівня. Володарки двох головних титулів конкурсу - "Королева України" та "Королева України-Земля" представлятимуть Україну на двох найпрестижніших світових конкурсах: "Міс модель світу" та "Міс Земля".


Торік Рівненщину на конкурсі "Королева України" представляла модель агентства "Панна", "Міс Рівненщина-2008" Наталія Соловйова. За підсумками конкурсу дівчині запропонували представити Росію на конкурсі "Міс модель світу" в Китаї.





На правах реклами